- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
Nem az a baj, hogy egy TWS 100k hanem az, hogy ez a TWS 100k.
Legközelebbi példa, ott a Sony XM4 ami konkrétan a kategória etalonja, az 84k. BTW nekem is az van, miközben van mac mini / macbook air / macbook pro / ipad / apple TV / ceges-privat iphone. Adta volna magát, egy Airpods Pro. De nem azt vettem, mert ha a Sony 84k és az Airpods Pro is annyi, akkor az egy viccnek is rossz, mert a Sony-nak mint cégnek köze van a zenéhez, még az Apple-nek már semmi. Kényelmesebb lett volna az Airpods Pro , de zenére kellett, ott meg inkább vettem hangot azért a 84ezerért. Ez a Samsung cucc ugyan ugy egy vicc ennyiért , ameddig van 84k-ért XM4...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Bluetooth hangszórók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Le Mans Ultimate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi haladó szinten
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest