- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
Ok. En a tenyeknek hiszek nem a konteoknak.
-
Venyera7
senior tag
Az kimaradt, hogy ezzel működik dx12 alatt az AMD Frame Pacing.

-
Lacccca87
addikt
"Higgy amit akarsz, én ezt hiszem"
Konteó és chemtrail a köbön.

-
GoldhandRent
őstag
Pedig léteztő dolog... Hogy is volt most a HP botrány ? Ja, hogy 3 éves driverbe volt beleírva, hogy x idő után ne fogadja el az utángyártott patront ?
Összeesküvés elmélet ? Nem. Piac. Nyisd ki a szemed, többet látsz
Plusz nem kell az előzőbe bele rakni... El tudom képzelni, hogy a tudtod nélkül leszed egy hangyafasznyi updatet az ertesítéssel együtt, hogy van új driver. Innentől kezdve..Higgy amit akarsz, én ezt hiszem

-
AtHoS
nagyúr
Mivel átkerült a Crimson felületre, szerintem teljesen normális
Amúgy nálatok is több Vulkan verzió látható a programok és szolgáltatások között?
Mi a fenének kell ebből több verzió egyszerre? Minden egyes Crimson telepítéssel felkerül egy újabb verzió
A régiekre is szükség van vagy le lehet dobni a rendszerről? -
vitya81
tag
Elnézést, skacok. Most vettem észre hogy nagyon nem jó topikba írtam Mafia 3 kapcsán. Elnézést

#23 hozzászólásViktor
-
Armi1P
csendes tag
Mennyire normális az, hogy a frissítés után a Radeon Beállítások -ból eltűnt a "Kijelző" és az "Eyefinity" fül, + a "Speciális beállítások" (régi catalyst felület)? Próbáltam DDU-val is újrarakni, még mindig semmi.
-
vitya81
tag
Hali! Tudom kicsit off ebben a topicban a kérdésem, de ez frissül leginkább. Tehát. Van valakinek pontos infója hogy mikortól játszható a játék? Éjfél után? Vagy csak holnap dél, vagy....??
Üdv, Viktor
-
Raysen623
veterán
Én sejtettem, hogy nálad ez áll fent de ettől függetlenül felesleges volt erőltetni.
Ha már driver erőltetése: másik oldalon is hasonló a helyzet. Jelenleg is egy júniusi drivert használok, mert ami utána jött a pascalokhoz azzal szaggat még a jó öreg wow is. Ez van, de ettől még nem kezdem el fikázni a gyártót hanem megoldom a problémát. Nem tudnak minden igényt kielégíteni.
-
Televan74
nagyúr
Korbáccsal verték hogy használja az új drivert.

-
Malibutomi
nagyúr
Ekkora marhasagot meg soha nem olvastam.
Hogy eroltetik rad a drivert? Ahhoz hogy elkezdjen szaggatni a jatek valaminek valtoznia kell, vagy a jateknak, vagy a drivernek, vagy a hardvernek.
Te mit gondolsz az AMD megvuduzza a gepedet tavolrol, hogy szarul menjen? Vagy napra pontosan tudjak mikor adjak ki a kovetkezo drivert es az elozobe beepitik hogy csak addig mukodjon?
Ilyen agymenest hogy tud valaki kipreselni magabol, csak jozan esszel belegondolnal abba amit irtal te is rajossz micsoda suletlenseg.
-
Televan74
nagyúr
A "j"ó édes .... bele!

-
core i7
addikt
-
AxBattler
félisten
20 éves, nem olvastad? Az már nagyon megríkathatja az embert...

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GoldhandRent
őstag
Nem alaptalanul írtam.. olvashattad, hogy saját tapasztalat alapján, mert AMD kártyát használok jelenleg...
/Fiktív dátum, meg ne kövezz LOL/ 35.-én játszottam egy játékommal, éppen úgy, ahogy előtte hetekig. 36.-án kijött egy új driver, de nem frissítettem, és a játékkal sem játszottam. 37.-én újra elővettem a játékot, és 30másodpercenként olyan FPS droppom volt, hogy nem lehetett játszani.. Frissítettem a drivert, és utána normálisan működött minden. Ebből azt akövetkeztetést le, hogy rámerőltetik az új drivereket, mert amíg nem töltöm le, nem tudok játszani a játékaimmal. De biztos csak nálam van a gebasz, habár nem ez volt az első eset :/te nem teljesen alaptalanúl írtad, hogy teljesen alaptalanúl írtam a teljesen alapos írásom ?

Írtam, hogy AMD kártyám van, ebből hogy jött ki, hogy alaptalan ? Miért feltételezed, hogy viccből fikázom ?
De nekem mindegy, nem vitatkozom, én ezt tapasztaltam, csak gondoltam bemocskolom a vöröseket, mert olyan jól esik nekem

Nekem volt már vörös és zöld kártyám is, nem is egy-egy darab, de biztos nem veszek többet AMD-t, csak a gond van vele.
písz -
philoxenia
MODERÁTOR
-
Lacok
őstag
Szerintem hamarosan érkezik a válasz a másik oldalról.
-
Lacccca87
addikt
Senki nem erőlteti rád a frissítést. Van aki korábbi driverekkel is vígan játszik az új játékokkal, mert nem jönnek elő a ritka bugok vagy a játék nem követeli meg.
Bírom amikor egyesek teljesen alaptalanul állítanak dolgokat
-
kisbalázs
tag
Igen ez valóban felháborító, mint amikor a nevem hallatán el akarják dönteni hogy fiú vagyok e vagy lány.....
-
GoldhandRent
őstag
Birom amugy, hogy alairas alapjan mindenki el tudja donteni, hogy jogosan irom-e az adott hosszaszolast.
Nem lehet tobb gepem, vagy cserecuccaim?
En kerek elnezest
//hasznaljatok a mobil platformot, ott nincsenek alairasok
// -
GoldhandRent
őstag
Hd 7700-at hasznalok jelenleg, ahhoz pedig catalyst valo. Remelem.

NV-nel egyetlen egyszer volt problemam a GTAV driverrel, amitol nem indult el se a GTA, se semmi mas. De legalabb nem eroltetik ram a drivereket.
-
Televan74
nagyúr
-
core i7
addikt
Na akkor hamarosan az Nvidiánál is fog kijönni új driver főleg ,hogy jön a maffia 3

-
leviske
veterán
A GeForce-hoz nem célszerű Catalyst-ot telepíteni, nem az való hozzá.

-
AxBattler
félisten
-
törölt tag
-
Raysen623
veterán
1070-el ezt mindenképp közzé kellett tenni...

-
GoldhandRent
őstag
Na, megint elromlik minden játékom... Persze ha frissitek, megjavul. Jó üzletpolitika

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRA GAMING Eladó!
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog STRIX RTX 2080 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128GB Starlight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5400
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A régiekre is szükség van vagy le lehet dobni a rendszerről?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)