Hirdetés
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borg25
senior tag
Azt már az XP-nél lehetett, csak meg kellett hozzá nyitni a nyomtatási sor kezelőt. Ha tutira akartál menni, akkor szünetre állítottad a nyomtatót és akkor az első helyen lévő feladatot is tudtad törölni.
Jó a cikk, nem gondoltam volna, hogy újra van VRAM-os RAM drive

Régi szép idők, mikor csak úgy tudtam Düne2-vel floppyról játszani, hogy tömöríthető RAM driveot kellett létrehozni, arra kitömöríteni a játékot, és mehetett a játék
Már nem is tudom, hogy ehhez 4 vagy 8MB ramra volt szükség 
-
updog
őstag
GPU Ram Drive, ez oszt' igen!

Nekem meg olyanok a legnagyobb informatikai jellegű problémáim, hogy miért nem lehet még mindig most, 2018-ban sem a nyomtatási sorból elemeket törölni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
bazsi83vp
senior tag
Ezt én értem, de mivel ugye nem 3D alkalmazást indítasz, hanem másolást. A kérdés akkor a 2.0-ra felvált-e egyáltalán.

Egyébként meg teljesítmény centrikus üzemmód és terhelés nélkül biza 1.1 nálam: [kép] Neked persze ettől még felugorhat háttértárként használva.
A 8 GB/s nekem az AIDA GPU memóriaolvasásnál sincs meg, az egy elméleti plafon, azért a gyakorlatban annyival nem megy szerintem senkinél.Edit: #8 - hasonló értékek.
-
Sokkal jobban kijött volna a különbség, ha több párhuzamos I/O műveletet végzel.
-
-
-
IO.sys
őstag
Ha megkérdezem, hogy hogy csináltad, nagyon megharagszol?
-
Cucuska2
addikt
Egyszer volt szükségem egy 80 GB körüli döntési fára 500 paraméteren, a laptomomból kivettem az SSD-t, és arra lapoztam, mert azt csak lineáris kell tudni olvasni, semmi más nem kell hozzá. Működött, nem volt baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Építő/felújító topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)