Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Nem szénhidrát túlsúlyú étkezéshez tértem vissza, hanem mások által készített ételekből válogattam össze az étrendem. A szénhidrát nem nagyon volt több, mint 30-40%, persze ha ez már szénhidrát túlsúly, akkor igaz a jelző. És az is igaz, hogy januárhoz képest növeltem a szénhidrát bevitelt. Az étrendemben a lényeges változás az, hogy az elfogyasztott ételekhez jelentős mennyiségű napraforgó olajat használtak fel.
Az egészet egyébként a kalória kontrollra írtam hiszen 2 hónapon keresztül 1500-1600 kcal bevitel mellett súlyt kellett volna vesztenem. A két hónap szummája kb. -1 kg. Lényegében semmi.
-
Polllen
nagyúr
Jó írás lett. Én januárban és februárban elvégeztem magamon egy egyszerű kísérletet. 106,5 kg voltam az 171 cm magaságomhoz, ez túl sok. Januárban csak magam által készített ételeket fogyasztottam. Főleg saját levükben/zsírjukban készített ételeket, tejtermékeket, zöldségeket, mindezt úgy hogy kb. 1500-1600 kcal legyen a napi bevitel. Semmilyen extra mozgást nem végeztem. Egy hét után fogyásnak indultam és 103 kg voltam január végén.
Febuárban tartottam az 1500-1600 kcal-t, de a saját készítésű húsételeket lecseréltem arra, amit az ebédlőben adnak. Olajban sütött húsok, panírozva stb-stb és köretnek visszaengedtem a krumplit főve, sülve. Február végére 105,5 kg lettem.
Szóval vagy én működök furán vagy ahogy a cikkben szerepel, önmagában az energiabevitel kontroll kevés.
A március a két fenti módszer ötvözése és napi, minden másnapi 30 perc kardió mozgás ötvözése. Ahogy korábban is írtam egy másik cikkedhez, az extra éhség érzés megjött. Remélem 1 hét alatt, ahogy szokott, elmúlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automata kávégépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Jövedelem
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Latitude 5510 15.6" FHD IPS i7-10810U Radeon RX 640 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb eladó!
- Samsung Odyssey G8 (G85SD) 34" ívelt OLED 175Hz monitor eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Lenovo Legion 5 Pro 16ARX8 - Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 140W, 2x16GB DDR5, 1TB SSD, laptop beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest