Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metalfan
senior tag
Szép ötlet a kezdeményezés, sok sikert a megvalósítás(ok)hoz!
Nyáron én is gondolkoztam valami saját gépházon, ami masszív, halk, rezgéscsillapított, jól szellőzzön és tágas legyen belül. Rozsdamentes acélból akartam csinálni a házat. A nagy súly miatt (kb 2-4 mm-es acéllemezek) kerekeket álmodtam a ház alá, hogy könnyen lehessen mozgatni, és fekvő kialakításon gondolkodtam, hogy a meleg levegő könnyebben távozzon. A felső "oldallap" rácsos lett volna, esetleg egy halk 12-es ventivel, hátul szintén 12-es venti, illetve a vinyók előtt is. A belső méretei jó nagyok voltak, már nem emléxem konkrétan mekkora volt, de a magasság (álló háznál: szélesség) kb 220 mm körül volt. Egyéb méretei kb CM Stacker/Chieftec nagy toronyház szinten mozogtak, így egy 8800GTX vagy X2-es Radeon is lazán elfért.
Még valami: a felső "oldallapra" megálmodtam két fogantyút, mint a hangtechnikánál a rackbe szerehető nehezebb cuccoknál, ilyen fémfogantyúkAztán a nagy gépház építésből nem lett semmi, mivel vettem egy laptopot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest