- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metalfan
senior tag
Szép ötlet a kezdeményezés, sok sikert a megvalósítás(ok)hoz!
Nyáron én is gondolkoztam valami saját gépházon, ami masszív, halk, rezgéscsillapított, jól szellőzzön és tágas legyen belül. Rozsdamentes acélból akartam csinálni a házat. A nagy súly miatt (kb 2-4 mm-es acéllemezek) kerekeket álmodtam a ház alá, hogy könnyen lehessen mozgatni, és fekvő kialakításon gondolkodtam, hogy a meleg levegő könnyebben távozzon. A felső "oldallap" rácsos lett volna, esetleg egy halk 12-es ventivel, hátul szintén 12-es venti, illetve a vinyók előtt is. A belső méretei jó nagyok voltak, már nem emléxem konkrétan mekkora volt, de a magasság (álló háznál: szélesség) kb 220 mm körül volt. Egyéb méretei kb CM Stacker/Chieftec nagy toronyház szinten mozogtak, így egy 8800GTX vagy X2-es Radeon is lazán elfért.
Még valami: a felső "oldallapra" megálmodtam két fogantyút, mint a hangtechnikánál a rackbe szerehető nehezebb cuccoknál, ilyen fémfogantyúkAztán a nagy gépház építésből nem lett semmi, mivel vettem egy laptopot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok! Pár éve belekezdtem egy számítógépház tervezésbe. A cél egy szép, csendes, komfortos és...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Illatozni fog az Infinix új készüléke
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Napelem
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest