Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Én is egy ilyen megoldást hoztam magamnak össze,cseresznyeszinű bútorlapból vágattam ki a lapokat,elől zárható ajtó(gyerekvédelem,mert 2 kicsi gyerköcöm van akik rendszeresen reseteltek ),hátúl egy nagy venti ami kihuzza a házban rekedt meleget,zajszigetelés szempontjából pedig vastag filcanyaggal van bevonva a belseje.
A kihuzható sínest megoldást átveszem majd tőled,mert nekem az a legnagyobb gondom hogy ha szerelni kell akkor beépített venti lehúz,bazi nehéz bútor leemel(teteje telepakolva általában mappákkal,lemezekkel stb..),majd mindez vissza...,ami jó ötlet lehet hogy az elején az ajtón lenne egy porszürős lyuk ahol a számitógépház elejébe szerelt venti friss levegőt tud szívni.(ezt is még most fogom megvalósítani,bár így sem melegszik a gép.
rakok fel majd pár fotót!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest