Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@cika
őstag
JA, az nekem is gyorsan leesett, hogy csak Bacsis írhatta. Nekem az első gépem egy 16Mhz-es (turbo-val) 286-os volt, EGA monitorral, bár csak kölcsönben volt apám munkahelyéről.MS- DOS 3. akármennyi volt rajta, aztán amikor megjelent gyorsan felraktam az 5.0-át, asszem 2 db "nagyfloppy" volt a telepítője. Az első saját gépem egy 386-DX-40 volt, 120 megás Samsung vinyóval. Pont annyiba került az a vinyó, mint a mostani 120 gigás SSD-m. :.-) A kedvenc játékom a Golden Axe volt, a sógorom meg mindig elnyerte a fekete Porschét a "főgonosztól" a Street Rod-ban. Volt pár játék a DOS időkben, ahol bizony trükközni kellett holmi EMS/XMS memóriákkal a config.sys-ben, meg ilyen DOS= high, UMB sorokat elhelyezni, hogy a "640 kilobájt bárkinek bármire elég lesz" filozófiából kicsikarjuk a program elindulását. Amikor először tanítottam a 32 bites 386-os processzorokat és elmondtam, hogy ezek bizony meg tudnak címezni 4 Gb memóriát -és akkor az én gépemben burzsuj módon 16 MB RAM volt ami akkoriban egy komplett 386 DX-es gép árába fájt - igen messzinek tűnt az idő, amikor a 4 giga memória valóság lesz a gépemben. kellett is hozzá vagy 20 év.
Köszi Bacsis a cikket, jó volt nosztalgiázni. Csak így tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Parfüm topik
- Hálózati / IP kamera
- Honda topik
- Milyen routert?
- Háztartási gépek
- iPad topik