- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabe2100
csendes tag
Mostanában én is megjártam egy-két állásinterjút, mert váltani szeretnék, rengeteg időt és energiát fektet bele az ember az álláskeresésbe. Sokszor még csak vissza sem jeleznek, az egyik multinál eset meg, hogy ők hívtak fel, hogy a profession-on látták az önéletrajzom és menjek el hozzájuk interjúra. Elmentem az interjúra vidékre (kb 120 km) és azóta még csak fel sem hívtak, hogy felvettek-e vagy sem. De találkoztam már én is normális, teljesen korrekt HR-el is. Én sem szeretném az eddigi tapasztalataimat bagóért odaadni. A multiknál béres titkolózás miatt szinte lehetetlen megtudni, hogy mégis mennyit ér az ember vagy mennyit akarnak fizetni. Én két oldalt tudok a mennyitkeresel.hu illetve a fizetesek.hu ahol kb be lehet lőni a béreket. illetve egy két érdekes dolgot megtudni egy egy cégről. Azt sem értem, ha ekkora szakember hiány és már lassan mindenki elmegy az országból akkor azokat akik itt maradnak miért nem lehet jobban megfizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szervusztok,Egy ideje járok állásinterjúkra, mert szeretnék egyrészt anyagilag előbbre jutni, másrészt meg szívesen...
- Intel PC , i7 8700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest