- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
válasz
FatalEror #14 üzenetére
A 4000-es nem akus, hanem sima hálózati feszről megy, valamit félre nézhettél. A 8800-as gép aksis, lítiumos aksival, a 7700-as pedig sima nimh aksival rendelkezik. A túlterhelés védelem jó kérdés, túlmelegedés védelem van benne, azzal találkoztam már. Egy hosszabb meló közben sikerült úgy fogni a gépet egy ideig, hogy lefogtam az egyik szellőző nyílását és rövid időn belül kikapcsolt. Azt hittem sikerül kinyírnom, de pár óra hűlés után tudtam újra dolgozni vele. A forgórészét lefogni még nem sikerült.
-
-
Bari
Modder
Szia
A dremeles kérdésre válaszolok én, mivel a 4000-es az enyém. Meg vagyok elégedve vele, van ugyan egy 7700-as is (ezt nyereményként kaptam régebben), de azt nagyon ritkán használom, mivel pont akkor van lemerülve mikor kellene. Teljesítményre, hozzáadott tartozékok minőségére nincs panasz, eddig minden feladatot el tudtam látni vele, amire szükség volt. A tokmánya és a flexi szár is pontos, nincs ütés, így gravírozáshoz is kitűnően használható. Korábban egy ferm és egy kinzo gépem volt, sajnos egyik sem bírta túl sokáig, a ferm még tűrhető volt de a tokmánya nem volt valami pontos, érezni lehetett hogy üt, a kinzo-t szó szerint kínzó volt használni, bár lehet én nyúltam bele egy hibás darabba. Szóval meg vagyok elégedve vele, 65db-os tartozékszettel együtt vettem, mert ahhoz járt műanyag bőrönd, szerintem megérte. Sajnos nem olcsó, én is jó-pár hónapig gyűjtögettem rá.
-
Bari
Modder
Sajnálom, hogy a forrasztás nem jött össze, szerencsére a lemez vetemedése
összeszerelés után nem látszik. Örülök, hogy a pillanatragasztós megoldás működő képesnek bizonyult, remélhetőleg hosszabb távon sem lesz vele semmi probléma. Kíváncsian várom a folytatást. Hajrá hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest