- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer086
Modder
Javítva...köszi

Köszönöm mindenkinek a hozzászólást! A kritikára reagálva: azt hiszem ennyi reklámot igazán megérdemel az a cég, amelyik lát benned potenciált és teljesen ingyen odaadna neked az adott terméküket. Elfogult talán azért lehetek, mert voltam olyan szerencsés, hogy az általam kért termékeket kaptam meg, így sok rosszat nem mondhatok róluk.
-
szab.tam
nagyúr
idáig még senkinek nem tűnt fel, de elírtad a címet: "2012.02.22 - Belső takarólemez készítése II. "
2013...

-
fkenny
senior tag
Jól haladsz! Várom a folytatást!
-
szab.tam
nagyúr
-
ESP
őstag
-
Kolondrum
félisten
-
ViZion
félisten
-
ESP
őstag
-
ViZion
félisten
-
Kolondrum
félisten
-
ESP
őstag
-
Kolondrum
félisten
Reklámból 1-es (nyali), minden más 5-ös.

-
ESP
őstag
Azt elhiszem csak ami D3-ra végződik az rendben van ami meg E3-ra az... bambano leírta.
-
bambano
titán
igen, és ebből a tápból volt két sorozat, az egyik codegen vargánya szint, a másik meg rendes. sorszám alapján dönthető el, további infók a melyik tápot topic 1. hsz-ében.
-
Engineer086
Modder
Köszönöm mindannyiótoknak

A táp a következő: [link], de fentebb is linkeltem a felsorolásban.
-
ESP
őstag
Gratula! Szép munka!
Viszont nyugtass meg, hogy a táp D3-ra végződik.
-
ViZion
félisten
Jó lesz, már most is jól néz ki. Mondjuk én vettem volna egy használt tápot...

-
bambano
titán
azt megnézted, hogy a döglődős vagy a rendes sorozatból kaptad a tápot?
-
szab.tam
nagyúr

(én a himur-okat már 1 kivétellel - méretkorlátok miatt - nyugdíjaztam. csak quiet drive 2.5 és 3.5...)
-
pockhome
senior tag
Nagyon jó lesz!
Frankón néz ki, sok sikert a továbbiakhoz, és várom a fejleményeket!
-
Bari
Modder
Gratulálok a kapott alkatrészekhez.

A Himuro rögzítése jól sikerült, kíváncsian várom a folytatást.
-
Engineer086
Modder
-
ittakary
nagyúr
Iszonyat jól néz ki
Csini gép lesz belőle.Táp gari így ugrott?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- BMW topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestbuy játékok
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z790 i9 13900KF 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB be quiet DARK BASE 701 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB be quiet! Pure Base 500 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10900KF 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung T7 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)