- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stalker-2572
veterán
-
Mcray
senior tag
-
feka007
veterán
Hát nemmondom, hogy furcsa manapság, ha az embernek vannak barátai, akik drogoznak, és ő meg nem, főleg ha muszáj beilleszkedni, de azért én még a legnagyobb magányomban sem haverkodnék meleggel, nemtudom hogy vagy vele...
Akkor már inkább szarjon le mindenki... -
azdie
csendes tag
"Meleg barátom csak vigyorgott álló cerkával a rendőrökre..."
LOL!

-
nap
addikt
Jo kis sztori volt. Jot rohogtem rajta.
Ezek a fiatalkori balfaszsagok utolag mokasak tudnak lenni.
-
Mcray
senior tag
-
brownus
veterán
-
Mcray
senior tag
-
Mcray
senior tag
-
brownus
veterán
ebben mi volt vicces? biztos én nem ért poén....
téged még nem szedtek szét rendőrök igaz?
most a szerelmes írások után jönnek a faszagyerekvoltamdemárnemdrogos írások?
-
törölt tag
Nem drog, de hasonlü sztori

Haverral lan-ra mentünk, épp hozzám jöttünk, mert útközben eszembe jutott miket hagytunk otthon

Szóval visszafordultunk, haladtunk komótosan, majd egyszer csak befordult mögénk egy rendőrségi octávia... nos történetesen éppen akkor értünk a házunkhoz, egyből befordultunk egy mellékutcába.
Ez annyira hihetetlenül gyanús cselekedet volt, hogy egyből jöttek utánunk szirénázva.
Igazoltatás, nyissák ki a csomagtartót, honnan van a cucc, hova viszik... ilyesmi.
Hozzáteszem 1,6os golf volt, nem lada vagy sötét audi/bmw... -
Mcray
senior tag
Vakegérke, ne haragudj, de hány éves vagy?
Ha kétszer annyi vagy mint, én akkor is biztos jártál úgy hogy próbáltál beilleszkedni, és kerested a helyed egy idegen városban, idegen emberek közt. Sajnos az ember ilyenkor végig kell hogy járjon egy "ranglétrát", a leglinkebb társaságtól indulva.Ez a történet úgy félúton lehetett a jelenlegi állapot felé.
Most olyan emberekkel lógok, akik mellett én érzem linknek magam, mert nem kerékpározok napi 80 kilómétert, mert nem mászok falat 3 órán át, és mert merek jó, finom. zsíros rakott krumlit enni, aminek a receptjét még nagyitől szereztem.

-
törölt tag
Jót mosolyogtam rajta! Örülök, hogy semmi komoly nem lett!
Köszi a történetet
Várjuk a következő drogos sztorit

-
Vakegérke
félisten
Kegyetlen leszek.
Madarat tolláról...
Muszáj ilyen haverokkal bóklászni?
-
Kareszovics
addikt
Pihent sztori!

Egy rövidebbe, de nekem is van. Jövök ki a discoból, éppen mustrálgatom frissen szerzett spanglimat a cigisdobozban, hogy milyen jót fogok vele "haverkodni", amikor meglátom, hogy alig 1.5 méterre autót "boncolnak" (gondolom hasonló okból) a hekusok.
Tai-Chi lassúságú mozdulattal toltam vissza nehogy akár csak rámnézzenek és zabszemnyire összszükült ánusszal tértem haza.

-
<NewL>
addikt
-
Vladi
nagyúr
-
Mcray
senior tag
-
CimbiX
aktív tag
Teny, hogy ahhoz mar valoban esz kell, hogy a kamerak kereszttüzeben tekerjen az emberfia... ezen en is jot derültem.

De az ivasrol miert mondtal le teljesen?
-
rup1u5
nagyúr
örülök, hogy túl vagyok már életemnek ezen a szakaszán.
-
vosimo
aktív tag
-
Vladi
nagyúr
Már előre is bocsi, de: balfékek.

písz..

Ennyi dílert a ph-n. Mennyi egy g srácok?

-
Yutani
nagyúr
Ez komoly volt, felröhögtem! Köszi az élményt!

-
Mcray
senior tag
-
<NewL>
addikt
hideg és meleg
Élvezet volt olvasni
UP neki
-
subaruwrc
félisten
hát ez a kamerás rész necces volt
azért jó hogy ennyivel megúsztátok és hogy mégjobban megváltoztak az elveid. nagy mákod volt h nem fogadtad el a felajánlást. -
NoLF
veterán
alap.
fiatal rendőr befosat, elveszi, elszívja, mindenki jól jár.
csak ezt nem biztos hogy így kellene, nomeg elég, ha egyszer ütik meg a bokájukat a rendőrök, máris kötelező lesz minden szolgálatkor a pisilés, aztán következik a nemulass időszak...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor már inkább szarjon le mindenki...