2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Én meg a másik drogdealer...

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Én is jártam érdekesen, de ott volt drog is, rendőr is és kamera is. Tetszett az előző...

[ ÚJ TESZT ]

Én is jártam érdekesen, de ott volt drog is, rendőr is és kamera is. Tetszett az előző írás a témában, gondoltam én is elmesélem.

Nyár este két haverommal nagyon unatkoztunk. Én akkoriban ha nem is sokat, de ittam, míg ők fűvet szívtak inkább( majd arra ittak...). Közös volt bennünk, hogy mind összebalhéztunk aznap a szülőkkel és inkább levegőzni akartunk alvás helyett, hát nekivágtunk az Örs környékéről a belvárosnak.

két társam, nevezzük őket Melegnek(Mert...) és Hidegnek(Mert laza volt). Másról sem tudott beszélni aznap, csak hogy sodorni akarnak,mert olyan kész vannak.

Mivel soha sem kerültem kábítószerrel közeli kontaktusba, egyrészt neveltetés miatt( Szüleim 10 évesen odaraktak a TV elé, hogy nézzem az elvonós dokumentumfilmeket, meg az örjöngő drogosokat), másrészt az elveim( Nem verek, nem csalok meg nőt, nem iszom sokat, soha sem próbálok ki drogot...) miatt, így nem nagyon érdekelt mit tervez a két társam, hiába jöttek a már jól ismert és megszokott szöveggel:

-Ne legyél már olyan Punci! Próbáld csak ki, tetszeni fog
-Rendesek vagytok, DE NEM köszönöm

Már az Oktogon felé ballagtunk, amikor hazafelé vettük az irányt, onnan nézve az Andrássy út tól balra levő párhuzamos utcán. Találtak is a srácok egy elhagyott telefonfülkét, ami viszonylag árnyékban (sötetben) volt, ahol nekiálltak sodorni. Ami egyből szemet szúrt nekem, az az volt, hogy az épület ami mellett álltunk, frissen volt renoválva gyönyörű fehérre, mint egy bank vagy hasonló. A srácok felé fordulva így szóltam:

-Azért vicces lenne ha egy rendőr csak úgy lazán befordulna a sarkon, miközben itt görnyedtek egy zacskó fűvel

Abban a pillanatban, hogy befejeztem a mondatot, egy rendőr Mondeo fordult be az Oktogon felől és már szirénázott is, az egész utcát kékre festve a fényével. Természetesen értünk jött.

A srácok a fű felét használt zsepibe eldobva, a másik felét alsőgatyába rejtették. A kiszálló rendőrök kerestek, majd beszóltak nekik rádión, hogy:

-XY Ott van tőled balra a piros kocsi lökhárítója alatt

Mire a rendőr legugolt és megtalálta. Ekkor néztem csak körbe rendesen az utcában.
Szép kis csapatunk pont egy BANK mögötti utcában próbált jointot sodorni, ahol összesen 5 darab banki kamera figyelt, mind ránk fókuszálva, míg az utca másik oldalán két sarokról még további 2 rendőrségi gömbkamera figyelt minket.

Mázlinkra a Hideg srác úgy rakta a nadrágjába a zacskót mintha a tökét vakarta volna, így azt nem vették észre a kamerák, de így is jött az osztás rendesen.

Rendőr - Mindent kipakolni a kocsira, személyi igazolványt is. Fegyver van önöknél?Honnan van az anyag???

Hideg barátom hamar elvesztette hidegségét, és össze vissza hadovált minden baromságot:

-A Blahán vettük, igen ott vettük egy fekete ruhás fekete fickótól...

Meleg barátom meg még melegebb lett, amikor nekiálltak minket áttapizni négyen a zsaruk.

Mondták hogy, akkor irány az örs, vallomástétel, szülők..és vérvétel, ha már ilyen jó dealerek vagyunk így 18 évesen.

MÍÍÍÍÍ??? Ha valamit nem bírok elviselni, az a tű. Elég ideges lettem és elég pökhendi módon közöltem a rendőrrel, hogy nyugodtan bevihet, úgysem találnak semmit bennem.
A két társam már nem volt ilyen bátor, egy nappal korábban is szívtak...

Meleg barátom csak vigyorgott álló cerkával a rendőrökre, miközben Hideg barátom összetörve könyörgött, hogy ne vigyenek be, mert katonatiszt apja kitagadja, meg elveri meg hasonlók.

Eleinte úgy nézett ki, hogy nem engednek a szigorból,majd kicsit váltottak.

-Maguk ketten, Meleg és maga( én ) elmehetnek haza. Maga (Hideg) velünk jön az örsre, mert már elegünk van a hülye szövegéből.

Mire hazaértünk gyalog, Hideg ott várt ránk a ház előtt vigyorogva, totál betépve, hogy elmesélje a történet végét. Hát mesélje nektek ő maga:

-Amikor beraktak a kocsiba közölték hogy nem a rendőrségre, hanem haza visznek, hogy faterrel beszéljenek. Otthon feljöttek éjjel 2-kor hozzánk és elmesélték szüleimnek mi történt, DE EZT KAPJÁTOK KI!!! Nem emelnek vádat, VISZONT az anyagot LEFOGLALJÁK. Höhö, tudjátok mikor foglalják le. Majd jól elszívják maguk ők, amikor lejárt a műszakjuk. Amikor elmentek, kibányásztam a golyóim alól a másik felét a cuccnak, szívtam egy jót. Hol a tökömben voltatok? Több mint egy órája várok itt...

Azóta mindenki a saját útját járja, és az elveim annyit változtak, hogy inni már egyáltalán nem iszom.

Előzmények

  • Én, a drogdealer...

    Valóság, ugratás, átverés, rendőrök, tévedés? Keresem a válaszokat. Történetem a következő:...

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.