Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
azt még hozzáteszem, hogy se magad, se senki mást ne okolj...én nagyanyám februárban hunyt el, és sajnos azt kell hogy mondjam, megváltás volt neki, és az egész családnak, mert szörnyű volt látni, ahogy széthullik -testileg és szellemileg egyaránt- egy olyan erős ember, mint amilyen ő volt

-
CptMisi
őstag
Szomorú történet Egy-két központozási és szórendi hibát találtam csak, de ezek lényegtelenek, nem köthet bele senki... Tudom, milyen az, mikor az ember megpróbál valaki olyanról írni, akit szívesebben ölelne meg, beszélgetne vele, és ha még egyszer láthatná, soha el nem engedné... Sajnálom, hogy ilyen szomorú történetet kellett leírnod, de méltó módon emlékeztél meg Nagymamádról
nekem is elég érdekes családfám van: sok rokont kitelepítettek Németországba, anyai nagy szüleimet nem is ismerhettem, de volt pót nagyapám. Nem tudtam elhinni, hogy meghalt, bár nehéz élete volt: sokáig szovjet fogságban volt, beteg is volt már, de nagyapámként szeretett és szerettem, de sokszor csináltam valami értelmetlen dolgot, ahelyett, hogy vele lettem volna. Most már tudom, mennyi időt pazaroltam el az életemből...Egy normális mondatot nem tudok elmondani róla azóta sem, de ha mégis, akkor is könnyekkel kell küzdenem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung BM9C1 Nvme 512GB újak!
- 2év Garancia! MSI RTX 4090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nekem is elég érdekes családfám van: sok rokont kitelepítettek Németországba, anyai nagy szüleimet nem is ismerhettem, de volt pót nagyapám. Nem tudtam elhinni, hogy meghalt, bár nehéz élete volt: sokáig szovjet fogságban volt, beteg is volt már, de nagyapámként szeretett és szerettem, de sokszor csináltam valami értelmetlen dolgot, ahelyett, hogy vele lettem volna. Most már tudom, mennyi időt pazaroltam el az életemből...Egy normális mondatot nem tudok elmondani róla azóta sem, de ha mégis, akkor is könnyekkel kell küzdenem