- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukaszokni
aktív tag
Elgondolkodtam ennek a háznak a kistestvérén, de ez az első légebömlés megoldás elég leszűkítettnek tűnik nekem. Pont elől, ahol bejön a friss levegő, ott kellene a legkisebb ellenállásnak lennie. Meg annyira nem hangos a gépem, hogy kelljen ennyi zajcsökkentő/hőszigetelő.
Pedig első ránézésre teljesen azt hittem, hogy az előlapban szűrő van. -
hoffman_
nagyúr
Öcsém, hogy te mindig ekkora paraszt vagy, agyam eldobom. Mind a 3 hsz-d példaértékű, besz*rok.
eM'82:
Ott vérzett el a kábelvezetésed, hogy az alaplapi 24 pines csatid talán a lehető legrosszabb helyen van, oda nem igazán szépen elvezetni. Bár ha fent viszed be, talán egy fokkal jobb lenne.
-
nexusprime
csendes tag
off:
eM82 jó látni!régi szép psp idők,amikor hoztad a magyarításokat meg az xmb modokat
-
ABee
tag
Ja hallo, szép kis kuckó! A képek is egész jók lettek. Látom akadnak már írigyeid is.
De most viccen kívül igazán beruházhatnál normális harverre a ház mellé. Nem tartana semmiből. -
eM'82
addikt
azt hittem valami komoly tanácsot fogsz adni, ha már egyszer kiragadtad a beszámoló "lényegét", de ez viccnek is rossz (nem beszélve a stílusról...).Komolyan gondolod, hogy azért kéne vennem tök feleslegesen egy sata-s dvd írót (jó ha 2 havonta írok 1 lemezt), hogy egy szép vékony kábellel legyen rádugva az alaplapra ?
Megyek cserélem az alaplapot meg a videókártyát is rögtön fekete színűre, s úgy már teljesen zen lesz, ha majd 3 havonta egyszer benézek a házba portalanítani. -
Brutforsz
senior tag
Pofás egy kéró ez.
Számomra csak az nem világos - korábban is néztem már ezt a konstrukciót, mert valaki említette, hogy ilyet szeretne venni - hogy elöl hol tud levegőt beszívni az az 1 vagy 2 ventilátor?
Már akkor is eléggé korlátozottnak tűnik a beáramlási lehetőség, amikor csak a belső, rácsos ajtók vannak becsukva, de ha még a külső, hangszigetelt cuccot is rázárod, akkor ott 0-nál jelentősebb nagyobb mennyiségű levegő be tud jutni?
-
Recon666
Közösségépítő
Grat hozzá
, nemsokára én is jövök a Define XL beszámolójával.
-
DEJVID
őstag
Elég rondán sikerült átköltözni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged