- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Ha figyelmesen olvastad én is használtam ilyen mágneses megoldást, linkeltem is
Örülök, hogy elégedetten használod, de ezzel az adapterrel szerintem jobb minőségű lencséket pakolhatsz a kamera elé, és állványra is teheted, plusz nem kell fémgyűrűt ragasztanod a telefonra. Ennél a mágnesesnél szerintem a jellys megoldás akkor már jobb. De ez csak az én véleményem.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Köszönöm az érdeklődést, fogok feltenni teszt képeket, bár itt elsősorban az adapterről szól a cikk és nem a lencséről. Elég nagy a választék a 37mm menettel ellátott lencsékből, egyáltalán nem mind1, hogy mit teker az ember elé, van 3 ezerért és akár 60-ért is.
Ami nekem momentán van nem egy nagy minőség, a makróval ugyan nincs gond, azt teszi a dolgát, de a nagylátó lencse már eléggé homályos a széleken, torzít és kicsit vignettál is sajnos, de mint ahogy írtam is kicsit mást küldtek, mint amit rendeltem és azóta még nem volt érkezésem rá, hogy másikat vadásszak.
De ettől függetlenül pár képet fel fogok tenni.Nekem már simán az állványra szerelhetőség miatt is tetszik az adapter (persze erre vannak más megoldások is tudom, de ez így két legyet egy csapásra volt). A napokban pl. timelapse videót készítettem a telefonnal (itt tudom ajánlani a Lapse It nevű alkalmazást Androidra), ami elég jópofa lett (személyes tartalma miatt, nem publikus).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- 25.000 ft tól elvihető HP 840 G11 Ultra 5
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged