Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
olvasd vissza a topikot, amire reagaltam hozzaszolas is azzal kezde, hogy az idozitese rohej. nekem abbol nem az jon le, hogy tudna, hogy az idoziteseket hogy kene ertelmezni.
es nem o volt az elso. es a ramos hirek tele vannak ezzel a velemennyel, hogy jajj dehat az idozitese.
bizonyos esetekben a mem bandwith limitalo tenyezo lehet. x79en es x99en otthoni korulmenyek kozott a quad channel memoria jellemzoen kikuszoboli ezt, viszont ketcsatornas memvezerlonel lattam mar forumtarsat erre panaszkodni.
oke, lehet most nincs mire hasznalni, viszont innovativ, letezik, es egy ido utan ugyis ki lesz hasznalva valamire.
-
Normi™
őstag
Azt,hogy 4400mhz ddr4-nél mitől annyira röhej ez az időzítés?Miért kell 10éves technikához hasonlítani ilyen téren dolgokat zsigerből,ahogy írtam ez nem ddr2,nem most lesz vagy talán nem is lesz 6-6-6-8-as időzítés például.Ezeket nem igazán értem.Pláne benchmark és saját tapasztalat nélkül fikázni reflexből miért kell?Csupán ennyit nem értek,de lehet velem van a baj.

Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 256GB Green -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)