Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-02-06 13:51:19

LOGOUT.hu

Gyakran ismételt kérdések

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1514) Neil Watts válasza Parci (#1490) üzenetére


Neil Watts
veterán

- Na ez tök jó, bár félő hogy azzal a lépéssel, hogy el-el tünedezik a blogra vezető link kevesebben fogják látogatni (magamból kiindulva az esetek 95%-ban a név alatti linket használva böngészem a logoutot, nagyon ritka hogy a cikkajánlóból vahy épp a fenti linkkel tévedek Logoutra)

Van pl. rengeteg androidos/linuxos leírás ami így háttérbe szorulhat mivel esetleg nem valami gyakran frissít a szerző.
Ha bejön a felvetésem akkor elkezd(het)nek szaporodni a csak uppolós bejegyzések, ez a Blogtermés blokk szétesését eredményezheti, magyarán az érdemi információ csökkenése lehetséges.

- Az egy hetsnél frissebb bejegyzések jelzését teljes mértékben támogatom, hasznos tud lenni :)
- ok :)
- bár a linkre még mindig ezt tartanám a legmegfelőbbnek, s így a kecske is jóllakik meg a káposzta is megmarad vagymi :D Tulajdonképpen akkora az üres hely egy HSZ boxban hogy simán, ízlésesen elfér.
- jelzésnek egy korsó sör esetleg? :D

zseko: A jól megvalósított reszponziv kialakításnak az a lényege, hogy minden kijezőmérethez igazodjon. s lehetőség szerint minden funkció (bár ez már inkább adaptív dizájn) úgy működjön mint más eszközön.

Tehát a lényeg: míg mondjuk desktopon látsz egy normál weboldalt, mobilon is, ám ott a kijelző adottságaihoz igazítva. (menü/megfelelően méretezett controlok, stb.)

Üdv. core2

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.