- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
Nekem poco F2 prom volt snapdragon 865. Brutál jó telefon volt, gyors, semmi röccenés. Viszont vettem egy s21fe-t utódnak. Kb 1 hétig még megvolt a poco. Először nem tűnt annyira hú de nagy számnak a Samsung 120hz-es kijelző, nyílván láttam, hogy másabb. Aztán pár napig csak Samsungot használtam, majd elővettem a pocot és hibába ugyanolyan gyors volt, mint a Samsung, egyszerűen láttam a darabosságot görgetéskor, lapozásnál, animációknál. Ez előtte másfél évig nem zavart. Ha kikapcsolom samsungon a 120hz-et, ugyanezt a darabosságot látom. Használtam így próbaképp 1 napig, hát nem volt kellemes. Annyira megszokta a szemem a 120hz - el járó folyamatosságot már, hogy 60hz - en nekem brutál zavaró már.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Freemail
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ford topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest