- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkarthur
senior tag
Sziasztok!
Én 4 hóapja vagyok szingli. 2,5 év után lett vége napra pontosan. Előtte nagyon csajozós voltam, most pedig vmi olyasmi életérzésem van, mint a cikk írójának, de azért nem adom fel.
Kicsit még belevagyok betegedve a szakításba, sőt! Főleg mert úgyérzem én még mindíg szeretem őt, azon túl is, és attól függetlenül, hogy mennyire kibabrált velem. Elakarja hitetni, hogy én szakítottam vele, így akarja megnyugatni magát, közben már ottvolt neki, (akárki akármit mond) -> izetlen, hozzám soha felnem érő csávó... hát, de nem fogom én magamat tönkretenni ez miatt, önbizalom, ez kulcsfontosságú ahhoz, hogy az ember boldog legyen, és barátok, akik mindíg otvannak, ők nem jönnek mennek..
Am, nem tdom ki említette, de tényleg jódolog eljárni edzeni
Lehet h nagy divat lett, de nekem pl. életmódommá vált, és ott letudom vezetni az energiát, na meg POWER van 
Senki ne adja fel, az erő velünk van, és valóban nem a számítógép seggébe kell bújni, menni kell, hajtani, habzsolni az életet, na persze ésszel!
Új hozzászólás Aktív témák
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Sorozatok
- Milyen házat vegyek?
- Napelem
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Star Trek
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Eladó GIGABYTE Z790 GAMING X AX Alaplap!
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet h nagy divat lett, de nekem pl. életmódommá vált, és ott letudom vezetni az energiát, na meg POWER van