Új hozzászólás Aktív témák

• Verus

senior tag

válasz v.tom #84 üzenetére

Nem sablonos, van aki türelmes ;) Megvan mindennek a határa persze, csak nem mindegy ki feszegeti azokat. Mert ha egy kevésbé hozzánk közel álló személy teszi, akkor nem igazán vesszük fel a dolgot, de pl. ha a párunk teszi mindezt, akkor az már az idegeinkre megy, mert ugye pont Tőle nem várnánk el ezt.
    Ó és pont eszembejutott elról egy megint érdekes része a kapcsolatnak. Az elvárások. Mit várunk el a másiktól? Mit várunk el a kapcsolattól? Ez is egy érdekes téma lehet, az író szempontjából is....Mert természetesen vannak alap dolgok amik sablonosak, de mégis igazak. Szeressen, legyen kedves, humoros, tiszteljen.....De ezen felül vannak sajátos igényei is az embernek és igazából ez a meghatározó a párválasztásban, mert a sablon bárkire ráhúzható lenne. Ha ezzel tisztába vagyunk és tudatosan választjuk ki a hozzánk legjobban passzoló embert, akkor nagyobb eséllyel indulhatunk el a siker útján is. Önismereti kérdés ez már....Kicsit eltávolodtam...
    Az időbeosztáshoz annyit fűznék hozzá, hogy ha nem él együtt két ember (még ha együtt is élnek akkor is ) nem kell minden percet és napot együtt tölteni. Szerintem legyen meg mind a két embernek a szabadsága és akkor nem "nőnek egymás fejére". Eleinte mindez szép és jó, de egy idő után fojtólag hat mindenkire.
    Szerintem, ha már az embernek van egy tartós kapcsolata és tervez is hölgyeménnyel komolyabban, akkor nem hiszem hogy valaminek is tabuként kellene funkcionálni közös életükben. A privát dolgokat meg lehet osztani. Szerintem a kulcs a másik szabadságának meghagyása ( bár lehet ez vízöntői mivoltomból ilyen erős nálam ).

Új hozzászólás Aktív témák