Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Verus

senior tag

válasz Thunderzolee #68 üzenetére

Hm, miért kapnál? :) A hozzászólásaid alapján elfogadtalak olyannak amilyen vagy. Feljebb írtam, legyünk önmagunk ;)
    Viszont olvasva ezt a hozzászólásod nagyot fordultál a szememben.
    A bulik mellett ennyire érző lélek lennél? :) Nyugtázhatom, hogy igen, csak ez eddig számomra nem jött le.
    Ezt a hsz-t tényleg szívesen olvastam el és felcsillant a szemem, hogy belőled is lesz egyszer rendes ember :DDD
    Fiúkba (bár Rád a férfi jelző már találóbb lenne) kevesebb az olyan akik a lányok társaságát keresi és velük érzi jól magát. Nálam is így van, én inkább a fiúkkal....
    eretnekséggel?
    Addig amíg elfogadható keretek közt csinálod amit csinálsz és jól érzed magad addig nem leszel az.
    Élvezd az életet, ahogy eddig is :) Ki így, ki úgy teszi, de igazából egyik sem elítélendő.

v.tom: Nem akartam általánosítani, nem is tudom igazán hogy kellett volna úgy írnom hogy ne legyen az. Az én ismerőseim közt van ilyen is olyan is. Vegyesen. Az egzisztencia pedig nem most fontos (ebben a korban) hanem majd később játszik szerepet, idősebben. A csajozás téma mintolyan sokmindent magába foglal szerintem. Meg kellene értenetek a nőket, legalábbis részben, tudom sokat kérek...Én azért írtam le az eddigieket hogy kicsit szemléltessem a másik oldalt. De Ti férfiak elbeszélgettek egymásközt, beszéltek a problémátokról, de nem változtattok. Próbáltam kicsit megmutatni hogy a másik oldal mit gondol a témában, hiszen mi nők vagyunk a "célpont".

Új hozzászólás Aktív témák