Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Hm, miért kapnál?
A hozzászólásaid alapján elfogadtalak olyannak amilyen vagy. Feljebb írtam, legyünk önmagunk
Viszont olvasva ezt a hozzászólásod nagyot fordultál a szememben.
A bulik mellett ennyire érző lélek lennél?
Nyugtázhatom, hogy igen, csak ez eddig számomra nem jött le.
Ezt a hsz-t tényleg szívesen olvastam el és felcsillant a szemem, hogy belőled is lesz egyszer rendes ember
Fiúkba (bár Rád a férfi jelző már találóbb lenne) kevesebb az olyan akik a lányok társaságát keresi és velük érzi jól magát. Nálam is így van, én inkább a fiúkkal....
eretnekséggel?
Addig amíg elfogadható keretek közt csinálod amit csinálsz és jól érzed magad addig nem leszel az.
Élvezd az életet, ahogy eddig is
Ki így, ki úgy teszi, de igazából egyik sem elítélendő.v.tom: Nem akartam általánosítani, nem is tudom igazán hogy kellett volna úgy írnom hogy ne legyen az. Az én ismerőseim közt van ilyen is olyan is. Vegyesen. Az egzisztencia pedig nem most fontos (ebben a korban) hanem majd később játszik szerepet, idősebben. A csajozás téma mintolyan sokmindent magába foglal szerintem. Meg kellene értenetek a nőket, legalábbis részben, tudom sokat kérek...Én azért írtam le az eddigieket hogy kicsit szemléltessem a másik oldalt. De Ti férfiak elbeszélgettek egymásközt, beszéltek a problémátokról, de nem változtattok. Próbáltam kicsit megmutatni hogy a másik oldal mit gondol a témában, hiszen mi nők vagyunk a "célpont".
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- 58.5 mm full fém tamper
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A hozzászólásaid alapján elfogadtalak olyannak amilyen vagy. Feljebb írtam, legyünk önmagunk