Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGaIn
senior tag
köszi én megtaláltam a cikket:
Windows 10 Pro users, on the other hand, get access to a new feature that Microsoft has conveniently labeled Windows Update for Business, and this allows them to defer and delay installation of updates and patches for a maximum of 8 months.
Good thing for IT administrators to wait up to half a year to see if there are any specific issues with any particular update.
Windows 10 Enterprise users are provided with the Long Term Service Branch (LTSB), which only gets updates every few years and is only recommended for those that do not necessarily need to be on the latest version of the platform in terms of features and improvements
lényeg hogy csak home verzió lesz bedrótozva. A prot lehet állítgatni. Mondjuk én is így gondoltam, így logikus is. köszi még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L13, 13,3" FHD IPS, I5-10310U, 16GB DDR4, 512 GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- Lenovo Thinkpad L15, 15,6" FHD IPS, Ryzen 7 Pro 4750U , 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- SAMSUNG 27" Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360Hz 0.03ms Gaming Monitor - MediaMarkt garancia 2027.11.25.
- ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB hibátlan, garanciás, személyes átvétel
- Eladó Kukirin M4 MAX garanciális CSERE IS!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest