Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• [CS]Blade2

addikt

Nekem Vista óta az az első dolgom a telepítés után, hogy msconfig, és kiveszem az windows update előtt a pipát. Igaz, hogy a drivereket manuálisan kell így feltenni, de nem tölt le 600 frissítést. Amikor megpróbáltam, hogy engedem neki, abból mindig ugyanaz lett az eredmény, mint most is a 8.1-nél: először is meghízott, aztán állandóan újraindult, leállításnál várni kellett, amíg frissít, utána, amikor az office-al együtt elérték a 1 csillió fájlt, akkor már a HDD is reszelt.
    Nálam mindig akkor stabil, kényelmesen használható, és gyors a rendszer otthoni felhasználásra, ha kikapcsolom az update-et (és az indexelést), és nem teszek fel vírusirtót. A vírusirtó fogja meg a gépet, az hozza a bosszúságot. Teljes ellenőrzést a t.öm sem akar soha kivárni, (megnéznék egy statisztikát, hogy hányan futtatják rendszeresen ütemezve a teljes ellenőrzést.) Az állandó védelem szépen lassít. A vírusok pedig vagy nem jönnek, vagy itt vannak, de sikerült velük egy harmonikus kapcsolatot kialakítani, nem piszkáljuk egymást. :D

Na most, ha a Home-nál benyögi nekem ez a 10-es, hogy most akkor telepítünk 30 frissítést, és nem lehet leállítani, és akkor fogunk újraindulni, amikor ő mondja meg, - mert újra kell, mert ha nincs áramszünet, akkor nekem teszem azt 2015.08-hó óta újraindítás nélkül várja az update, hogy újrainduljunk, de csak 2017.08.-ba történik meg, akkor az MS b.hatja, hogy mindenkinek ugyanolyan 10-ese legyen, nekem még nem lesz fenn 1 frissítés sem, más pedig már addigra feltelepíti az első néhány felmerült hiba javítására szolgáló 5678db frissítést 42GB értékben - az egész vicces lesz, márpedig, ha valaki lemarad a 42GB-nyi update-el, az már igen csak más rendszer, kb. mint az XP és a 8.1 közötti űr.

Új hozzászólás Aktív témák