Aktív témák
-
félisten
Hát igen, józan paraszti ésszel (meg logikával) értelmes dolgot nem nagyon lehet kihozni ezekből a jelölésekből, és ahogy Rico33 is írta, ez rejtély marad. Sok olyan cuccot is no cotton wick, no hole jelöléssel van feltüntetve(pl Kanger ProTank is, csak hogy egy közismert cuccot említsek), ami biztosan nem az.
A lyukak még érthetőek, mert van zárt, 1 lyukú, 2 lyukú stb cucc is (ez már majdnem olyan, mint Gombóc Artúr csokigyűjteménye ), de legalább az egyértelmű.Csak hogy még nagyobb legyen a képzavar, itt egy videó, ami no wick-es és dual hole-os. A 2 lyuk egyértelmű(bár szőrözhetnénk, hogy az 4 igazából), de én mintha üvegszálat vélnék felfedezni a tetején ill. a 2 lyukba belenézve, mintha belül lenne 2 hosszú bajusz. 1:30 körül
Szóval inkább feladom az elmélkedést, hogy a kis Kínaiak min mit is értenek, megvárom inkább míg egy e-cigi expert megmondja a tutit.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
Azt már e-cigi vásárlás előtt is olvastam(azóta meg már gyakorlatból tapasztalom), hogy a nikotinmentes lötyiknek nincs/elhanyagolható a TH-ja. Azt viszont még nem tudom, hogy -szintén nikotinmentes lötyinél maradva- az ízhatásra is kihat-e ez, azaz egy 50/50-es nikotinmentes lötyinél éreznék-e valami különbséget a 70/30-ashoz képest?
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz wwenigma #9189 üzenetére
"750mA-es töltő annyit tesz hogy képes 750mA-t leadni HA igényli az eszköz amit ráteszel."
Akkor másképp kérdezek: Mennyit igényel/fog igényelni az az aksi?[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz geckowize #9179 üzenetére
Ja, így egyértelmű, egyrészt közel laksz egy jó bolthoz, másrészt meg állítható akksit szerettél volna...
Magában ecigiben nyilván nem vagyok szakértő, ezért nem tudom, hogy annak a 1200mah akksinak okoz-e gondot a 750ma kimenetű töltő (ha van benne valami elektronika, ami leszabályozza, akkor nem, de ha nincs, akkor 1200mah akksit nem töltünk 750ma-al, az biztos.)[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz geckowize #9172 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy miért ilyen dirib-darabból állítod össze? (Miért nem vettél egy komplett szettett?)
Lehet, hogy korábban írtad, akkor sorry... (itt van raktáron minden), innen rendeltem a helix supreme duplakészletem is, amit akkor csak 3-4 hét átfutással tudtak volna más shopoknál hozni...Más (amolyan saját tapasztalat és talán másokat is inspirál)
Mindössze 10 napja jött meg a haladó ecigi készletem, nikotin mentes lötyiket rendeltem hozzá. Aznap este gyújtottam rá utoljára analóg cigire, azóta se, teljesen megszabadultam tőle. (12 éve bagóztam, és külföldről behozott igen erős cigit szívtam)[ Szerkesztve ]
-
félisten
Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget és javaslatokat!
Elsőre maradok a tervnél, aztán ha az nem járható út, akkor megfogadom a tanácsotokat és nikotinos levest is rendelek majd (dupla készletet vettem, az egyik e-cigiben lehet akkor nikotinos leves, a másikban meg nikotinmentes)[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Sn00PiG #8875 üzenetére
Én végül is azért vettem ezt a szettet, mert szeretnék teljesen leállni a hagyományos cigivel (egy elég erős külföldi márkát szívok, szóval nikotinra biztosan nem vagyok allergiás amúgy sem), ami már eddig is részben sikerült, mert napi 10-12 szálra tudtam lecsökkenteni, viszont ezt az adagot már nem is nikotin miatt szívom, hanem inkább "megszokásból". Remélem az e-cigi ezt a "megszokást" ki tudja majd váltani(nem véletlen, hogy nikotinmentes levest rendeltem) és idővel teljesen elhagyom a hagyományos cigit. (ha meg esetleg nagy lesz a nikotin-éhség, akkor azért elszívok átmenetileg egy-két szál analóg cigit addig)
Rico33
Igen hagytam neki, mert valóban elsőre még nincs meg az az ízhatása, amit írnak róla. Mondjuk alapvetően csak furcsa ez az e-cigi, de nem rossz dolog, remélhetőleg hamar megszokom a használatát.
(nagyon furcsa, hogy ilyen nagy/hosszú slukkokkal kell operálni, 2-3 ilyen slukk után kicsit megszédülök tőle, ilyen "mélyre" a hagyományos cigit nem szoktam leszívni)[ Szerkesztve ]
-
félisten
Kösz, ez lett a megoldás(csak mint írtam, az a toxikus felírat kapcsán, nem akartam, hogy a kezemre kerülve egyből 2 vesém bánja)
Amúgy ezek a levesek nem igényelnek hígítást vagy hasonlót, azonnal használhatóak? (megvártam az 5-10 percet, mivel új a szett, és járja át a leves)
-
félisten
válasz TazLeacher #8868 üzenetére
fecskendős üvegcse az van(már ha arra gondolsz, ami a készlet része), de a Mystic Juice-os flaskából, hogy fog az átszivárogni oda, ha b@szik csöpögni is? (2 perc alatt a homlokomról cseppent egy csepp veríték, flaskából nem)
UI: Posta hozta, nem lehet, hogy csak a hideg miatt (2 napig uton volt) van ledermedve túlzottan a leves? Vagy butaságot kérdezek?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz ithomas #8863 üzenetére
Kösz a választ. Én nikotinmentes Mystic Juice "leveseket" rendeltem, bár ott, ahol vettem, nem volt feltüntetve VG-PG aránya, de mindenhol máshol ez 70-30% volt...
UI: kezdeti cumi(nyilván én vagyok töketlen(meg kellően óvatos, miután az van a flaskán, hogy bőrre kerülve toxikus hatású) , lehet, hogy kellett volna fecskendőt rendelnem, mert ebből a "levesesflaskából" nem csöpög semmi.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
jer1cho cikkének olvasása után én is belevágtam az e-cigi világába és egy ilyen szettet vettem:
eGo Supreme Helix Gunblack Szett
Megnéztem bemutatókat, próbáltam sok infót begyűjteni, pár kérdésem azért még maradt1. Azt olvastam, hogy az aksikat olyan 50-60%-os töltöttséggel szállítják. Az első használat előtt fel kell/érdemes feltölteni teljesen? (Gondolom pl mobilok aksijához hasonlóan kell 3-4 lemerülés-feltöltés ciklus, mire elérik a teljes kapacitásukat az aksik)
2. Az aksi töltésének idejére mindegy, hogy a zsebzár be van kapcsolva avagy sem?
3. PG allergiának (ha véletlenül lenne) milyen tünetei vannak/lehetnek még? (annyit olvastam, hogy orrvérzés is jelentkezhet erősebb érzékenység esetén)Elnézést a számotokra kézenfekvő kérdésekért, de épp most csomagolom ki a szett-et és még használat előtt ezekre lennék kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest