- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
karakpecze21 #4676 üzenetére
Ha megvan a processz annyira nem nagy macera ám... pár perc alatt megvan 25ml, az meg majdnem egy hétig elég.
ps: ezen eldobtam az agyam A ruszkik azért tudnak valamit. -
karakpecze21
senior tag
-
devast
addikt
válasz
karakpecze21 #4674 üzenetére
Alapot annyira nem lehet elcseszni... viszont az aromák kevergetésével.... minél több félét raksz bele, annál valószínűbb, hogy valami elszívhatatlan egyveleget kapsz, aminek semmire nem hasonlít az íze
Én előrekeverek egy nic nélküli pv/vg alapot egy decit, kb-ra: 63% vg, 1% vodka, 6% desztviz, 30% pg, és ebből meg aromából, meg a nic-ből csinálom akészterméket. Ami kb így szokott kinézni (mindig 25ml-t csinálok) : 4ml nic, valamennyi valamilyen aroma, a maradékot meg feltöltöm alappal
Magába a vg-t iszonyat nehéz kezelni, injekciós tűbe pl közel lehetetlen felszívni. -
devast
addikt
válasz
karakpecze21 #4670 üzenetére
VG-t, PG-t meg aromát is lehet ecigionelince.com -on venni. Nic-et én rts-től rendelem, PG-t fater hozza ingyen
, VG meg ebay-ről, angliából. Csak viszonyításképp, a 2db 125ml-es 60mg-os nic ami kb 8-10k -ba kerül szállítással, olyan ~1 évig kitart nálam, és másfél litert tudok előállítani belőle.
-
Mokush
tag
válasz
karakpecze21 #4670 üzenetére
"Ízbajnok: VG-30%, PG-70%
Füstbajnok: VG-70%, PG-30%
Egyensúly: VG-50%, PG-50%Extra izesítés nem intenzívebb, hanem töményebb ízeket ad."
-
karakpecze21
senior tag
Ahha, értem.
Nézelődtem 1-2 webshopban és találtam egyet ahol elég sok mindent lehet választani 1 folyadékon belül.(mennyiség,nikotin tartalom, extra vagy superxtra plusz ízesítés)Ezen belül is van olyan, hogy füstbajnok,ízbajnok, egyensúly.
Gondolom akkor az utóbbi 3 lehetőség a keverési arányokból eredhet? -
Mokush
tag
válasz
karakpecze21 #4668 üzenetére
Igen. Vettem vg-t, pg-t meg par aromat. A web tele van receptekkel. A ket kedvemcem a kave es a mogyoro kikeverese pedig nem agysebeszet
Igy sokkal olcsobb is. -
karakpecze21
senior tag
Nah az akkor frankó.
Igazából elég rémisztőnek tűnnek azok a mellékhatások amik rajtad jelentkeztek.
A fene vigye el, nem hiszem el, hogy ezzel is megszívok.Pedig úgy örültem hogy végre 10x év után nem azt a rohadt bagót szívom és talán ezzel le tudok szokni és talán ha az megvan kis idővel majd szép lassan ezt is elhagyom."Azóta csak saját keverésűt gőzölök"
Azt hogy készíted? Külön-külön megveszed a 2 alapanyagú cuccot és te kevered?
Bocsi ebben a témában nagyon zöldfülü vagy.Neten olvasgattam sok helyen ezek a dolgok után, de sokszor teljesen ellentmondásosak a dolgok... -
Mokush
tag
Akkor már ide is beteszem... hátha
Eladó 3db akksi:
- 2db Lavatube-hoz mellékelt bordó 18650-es (1700mAh). Kb. 3 hónaposak, mindkettő 10-12 töltésen van túl
- 1db "IMR 18650 1500mah (Nem védett)". 2 hetes, 2x töltve.
A három együtt 4000 Ft + postaktg.
Érd. pü -
Mokush
tag
válasz
karakpecze21 #4665 üzenetére
Igen
Volt már nekem minden bajom... bedurrant nyirokcsomó, ínyvérzés, hasmenés (1 hétig)...
Már ott jártam, hogy hagyom a pi... az egészet
Vagy a PG-re vagy az egyik gyártó által használt nikotinos alaplére voltam érzékeny. Azóta csak saját keverésűt (min. 70-30) gőzölök nagyrészt és időnként meglepem magam valami gyárival
Egyébként amit magamnak kutyulok abban nincs nikotin... nekem igazából az hiányzik, hogy elfoglaljam magam valamivel amíg pl. buszra várok... meg persze a "füst" -
karakpecze21
senior tag
Nekem is az jut az eszembe róla.
Más dolog: Előre is bocsánat, hogy ilyet írok itt...Létrezik az, hogy nekem olyan mellékhatást vált ki mint pl. a hasmenés?
Pár nap útán még enyhének bizonyult,de ma reggel már a fenekemen pisiltem.
Tapasztalt már itt valaki ilyet?Mondjuk én feltehetően túlzásba viszem a használatát, de mostantól mindenképp csökkentem a bevitelt.
-
Xero
nagyúr
válasz
karakpecze21 #4662 üzenetére
Nagyon más.
-
karakpecze21
senior tag
Nekem erről az e-cigiről a vizipipázás jut eszembe.
Egyik havernál vizipipáztam 1x és az volt nagyon hasonló élmény. -
Xero
nagyúr
válasz
Wendelke #4660 üzenetére
Nálam ez csupán tapasztalat.
Ha magyarázni kellene mégis, akkor úgy gondolom, hogy itt érintkezik a legkevesebb üvegszállal és egyéb cuccal a lötyi, így talán itt nyúl bele legkevésbé annak a tartalmába. Az eGo-C én pont azért kedvelem, amiért mások nem. Nincs benne pufferelés, így nem kotlik ott a kormosodó üvegszál és izzószál mellett a lötyi.
Ettől talán csak a drippelés a "tisztább", bár biztos vannak olyan megoldások, amikről nem tudok.
Egy CE2-nél vagy Vision-nél 10x annyi az üvegszál, ami non-stop lóg a lötyiben. Vagy ott vannak a hagyományos vatelines kazánok és integrált patronok. Azt ugye nem kell magyarázni.
Aktív témák
Hirdetés
lo Az elektromos cigaretta előnyei egy aktív dohányos szemszögéből...
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest