Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Mármint melyik része illeszkedik? Ránézésre kb. ugyanaz mint a régi Define Mini.
Az mondjuk a kevés USB3 miatt nem akartam venni, itt legalább 2db USB3 van és nem egy, cserébe eggyel kevesebb USB. A "tápcsatorna" sem értem mire jó. HDD-t nem raknék bele melegedni ill. nekem speciel a tápom is felülről szív, a porszívás nem jött be lentről.Ettől függetlenül nem is rosszabb mint a régi, de jobbnak sem látom. Asszem ma is maradnék a Silencio 352 mellett. Méretre hasonló, van zajcsillapítás, nyilván kicsit gyengébb minőség de annyival nem, árban is a fele volt. Már vártam mikor jön új modell a Miniből, de ez nem fogott meg semmi extrával.
@BiP: Eddig is volt Define Mini.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fractal Design North Charcoal Black - lemezes oldalú
- 27% - Corsair RM850x 850W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD Vízhűtő!
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2027.08
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest