Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Apollyon

Korrektor

válasz LordX #139 üzenetére

Semmilyen registry barmoló cuccot nem használtam, csak felraktam az egyik kedvenc játékomat. ME1-2-3. mivel nincs elég hely a partíción, ezért egyszerre mindig csak egy rész van fent. Most épp a 2 van fent, ami azt jelenti hogy csak egy telepítés és utána uninstall volt. Már ettől lassabb az egész rendszer, pedig semmi más nincs telepítve. Amikor még win volt a főrendszerem, már akkor is portable programokat használtam, mert a sok telepítgetés belassította a rendszert.

Az SSD aztán a megoldás, ez is egy tipikus windows effekt, hogy ugyanahhoz a feladathoz (OS alapszintű használata) is sokkal erősebb konfiguráció kell.. Persze linuxra is jól jön az SSD, hogy fél perc helyett 5-6 másodperc után jöjjön be a desktop.

Egyébként azért mert valaki linux user, még nem jelenti azt hogy nem ért a windows alapszintű használatához, sőt. Főleg, ha azt nézzük hogy már szinte a kezdetek óta MS termékeken oktatják a diákokat a suliban. Szóval örülök, hogy már eljutottál odáig hogy használod az uninstall funkciót, viszont ez nem oldja meg azt a alapproblémát hogy idővel lassul a win, amellett hogy az alap 20GB telepítés egyre csak hízik.

Úgyhogy ennyit a FUD-ról.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés