Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Semmilyen registry barmoló cuccot nem használtam, csak felraktam az egyik kedvenc játékomat. ME1-2-3. mivel nincs elég hely a partíción, ezért egyszerre mindig csak egy rész van fent. Most épp a 2 van fent, ami azt jelenti hogy csak egy telepítés és utána uninstall volt. Már ettől lassabb az egész rendszer, pedig semmi más nincs telepítve. Amikor még win volt a főrendszerem, már akkor is portable programokat használtam, mert a sok telepítgetés belassította a rendszert.
Az SSD aztán a megoldás, ez is egy tipikus windows effekt, hogy ugyanahhoz a feladathoz (OS alapszintű használata) is sokkal erősebb konfiguráció kell.. Persze linuxra is jól jön az SSD, hogy fél perc helyett 5-6 másodperc után jöjjön be a desktop.
Egyébként azért mert valaki linux user, még nem jelenti azt hogy nem ért a windows alapszintű használatához, sőt. Főleg, ha azt nézzük hogy már szinte a kezdetek óta MS termékeken oktatják a diákokat a suliban. Szóval örülök, hogy már eljutottál odáig hogy használod az uninstall funkciót, viszont ez nem oldja meg azt a alapproblémát hogy idővel lassul a win, amellett hogy az alap 20GB telepítés egyre csak hízik.
Úgyhogy ennyit a FUD-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest