Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
panderson #51 üzenetére
Nézzük máshogy: Mi lenne ha minden fronton egy időben lehetne "fogyasztani" a "terméket". Így real? Jártam "tékába", és ugyanannyit kifizettem a lemezért, mintha moziba néztem volna meg. Csupán ott volt a bibi, hogy egyrészt minimum 3-6 hónappal később jött oda a premier, másrészt nekem a mozi nem igazán lett volna akkor rentábilis, miután nagyjából 50km-es körzetben nincs egy normális mozi, ahova be lehetne ülni. Azokat a MŰV-házakat már nem igazán nevezném annak, ahol egy komód nagyságú mélynyomó be van tolva a színpad közepére a film alatt - képviselve a "hangtechnikát". Fekete-fehér televízión nőttem fel, de nagyságrendekkel nagyobb élményt ad egy tisztességes mozi. Ha már lehet választani, akkor választanék.
..és még mindig nem a kérdésre válaszoltam..
De hogy valamilyen szinten ez is sorra kerüljön..
. Ha a te nézőpontodat vesszük alapul, (Ezt is meg lehet érteni. Más dolog, hogy nem mindenkinek szimpi) akkor ha én nagy gémer lennék, igazából egy csomó pénzt meg tudnék spórolni azzal magamnak, ha kihagyok 5-6 évet és csak ezután veszem meg az 5-6 évvel ezelőtti játékokat, mert ugye nekem azok is újak lesznek. De nem kerülnek töredékébe sem, valamint egy 5 forintos PC konfiggal is játszhatóak lesznek. Ezt mennyire érzed reálisnak? Ismét megjegyzem, hogy nem látom megoldhatatlan problémának, mindenesetre furcsa lenne..
.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A színész eljátszotta, a gyártás legyártotta, a marketing meghirdette, a kalózoldal meg 80 százalék feletti nyereséget ér el a hirdetődobozokon keresztül.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest