Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Snoop-y

veterán

válasz panderson #51 üzenetére

Hat tudnak ha akarnak. Gondolod akik az Ncore-on hirdetnek ( aqua stb computer ) ok nem tudjak honnan jon a sok kattintas a 2Tb-os HDD-re? Mit gondolsz mi alapjan fizetnek? A banner kodjaban benne van honnan jon a vasarlo...

• Geller72

veterán

válasz panderson #51 üzenetére

Nézzük máshogy: Mi lenne ha minden fronton egy időben lehetne "fogyasztani" a "terméket". Így real? Jártam "tékába", és ugyanannyit kifizettem a lemezért, mintha moziba néztem volna meg. Csupán ott volt a bibi, hogy egyrészt minimum 3-6 hónappal később jött oda a premier, másrészt nekem a mozi nem igazán lett volna akkor rentábilis, miután nagyjából 50km-es körzetben nincs egy normális mozi, ahova be lehetne ülni. Azokat a MŰV-házakat már nem igazán nevezném annak, ahol egy komód nagyságú mélynyomó be van tolva a színpad közepére a film alatt - képviselve a "hangtechnikát". Fekete-fehér televízión nőttem fel, de nagyságrendekkel nagyobb élményt ad egy tisztességes mozi. Ha már lehet választani, akkor választanék.

..és még mindig nem a kérdésre válaszoltam.. :DDD

De hogy valamilyen szinten ez is sorra kerüljön..:D. Ha a te nézőpontodat vesszük alapul, (Ezt is meg lehet érteni. Más dolog, hogy nem mindenkinek szimpi) akkor ha én nagy gémer lennék, igazából egy csomó pénzt meg tudnék spórolni azzal magamnak, ha kihagyok 5-6 évet és csak ezután veszem meg az 5-6 évvel ezelőtti játékokat, mert ugye nekem azok is újak lesznek. De nem kerülnek töredékébe sem, valamint egy 5 forintos PC konfiggal is játszhatóak lesznek. Ezt mennyire érzed reálisnak? Ismét megjegyzem, hogy nem látom megoldhatatlan problémának, mindenesetre furcsa lenne..:).

Új hozzászólás Aktív témák