- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
univerzita #11 üzenetére
Igen azt tudom. De biztos vagyok benne, hogy nem lehet hosszabb a csengőhang 30mp-nél.
-
univerzita
addikt
Telefonra nempróbáltam mert (még) nincs iPhone. De ahogy olvastam a iphon fórumokat úgy emlékszem akik Syncios -al vagy 3uTools -al raktak fel csengőhangot hosszabbat is felraktak mint 30mp. De a iTunes -ban a zene és videó kezelést manuálisra kell állítani mert a iTunes kitörli azokat a csengő hangokat amiket Syncios - al tesznek fel.
-
Diokhan
addikt
válasz
univerzita #9 üzenetére
Telefonra is próbáltad ugyanúgy? Nekem nincs iPad-em, lehet, hogy arra lehet, telefonra pedig nem. En csak telefonra próbáltam, GarageBand-el es iTunes-al. Syncios-t sosem használtam.
-
Diokhan
addikt
válasz
univerzita #7 üzenetére
Hanyas ios-re? En ugy tudtam, hogy mindig is 30 (vagy 45, nem emlékszem pontosan) mp volt a korlát. De most mar utána olvasok.
-
Diokhan
addikt
válasz
univerzita #5 üzenetére
Akkor sem lehet több ha jól tudom, mert nem játszik le többet. Az iTunes-al is annyit kell beállítani.
-
zenwalk
senior tag
sziasztok
a 30mp-es korlátot nem lehet valahogy felülírni?
Van mód létrehozni a telefonkönyven belül csoportokat (család, munka,....) és azoknak különböző csengőhangot beállítani? -
Diokhan
addikt
válasz
Sanchez638 #1 üzenetére
Épp erre való ez a funkció
-
Sanchez638
addikt
Általában én kivágok egy kedvenc zene refrénjét vagy gitár szolóját.
Eddig a Helloween - Burning Sun c. dal szolója sikerült, mert vagy 2-3 éve használom csengőhangként.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az alábbiakban egy olyan iPhone-on alkalmazható csengőhang készítési módról írok Nektek, ami nem igényel sem iTunes-t, sem külső programot sőt, magán a telefonon elvégezhető.
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest