Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Egy alkalommal a mienk már kb. 2 napja egyfolytában bent volt a szobában és csak aludt, max a dolgát végezni volt kint a házból, arra a 2 percre. Gondoltuk ez így nem lesz jó, szóval kitettük. Ősz volt, de 15 fok, szal még nem volt hideg. A macska meg volt kergülve, a hát összes ablakába felugrott ahol mozgást látott, nyivákolt és ahogy valaki elmozdult az ajtó felé, rohant oda. Mikor látta h. nem nyílik az ajtó, rohant vissza az ablakba nyivákolni. Szórakoztunk vele egy fél órát, legalább addig mozgott, aztán hagytuk még estig levegőzni odakint.
SentryGun: mamámtól egyszer kapott egy kicsit a fenekére a mienk, de attól napokig depressziós volt, de szó szerint. Szóval ezzel csak óvatosan, nem minden macska viseli el az ilyesmit.
[ Szerkesztve ]
-
SentryGun
aktív tag
Kaparás:
Nálunk a kaparófa tökéletesen bevált erre a célra. A miénk kb. fél év alatt darabokra képes bontani egyet, de jó, mert pillanatok alatt pótolható egy új elemmel. Először nem akarta használni, de miután jól "bedörzsöltem" a macskával a fát, hogy "cicaszagú" legyen, azóta semmi probléma.Semmihez nem nyúl egyébként a lakásban.
Asztalra felugrálás:
Az első 2-3-4 alkalommal rendesen el kell porolni érte a bundáját, utána esze ágában sem lesz még egyszer felmenni. -
SUPREME7
őstag
Meg amikor szurit kap
Mikor vittem első oltásra, akkorát nyikkant, hogy mondtam a dokinak, hogy csinálja még egyszer, hadd halljam a hangját
Aztán valahonnan összeszedett bolhát, és akkor kapott egy kiadós pancsolásal egybekötött bolhaírtást, de azt meglepően jól viselte, szóval lehet benne valami, hogy a vizet elviselik. Sőt sokszor szakad az eső, de ő akkor akar kimenni, és csurom vizesen bejön.
-
burgatshow
veterán
Na igen, az enyémnek is van kaparófája, de körülbelül olyan, mintha nem is lenne. A szőnyeg sokkal bulibb. De addig összeteszem a két kezem, amíg csak a szőnyeget piszkálja. Legalább nem látszik rajta (annyira).
@Nick Marshal: Na ja, nem is igazán nyávog, inkább mekeg.
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
Szerintem ez sokkal inkább nevelés kérdése.
Nekem is van egy menhelyről hozott nőstény teknőcöm, Audrey, aki totál egyke, magának való macska. A többi cicával a menhelyen nem jött ki, így ott is külön kellett tartani. Viszont mióta nálam van azóta olyan kezesbárány, hogy nem igaz.
A szétkapar dolgot tényleg nem értem. Nálam semmit nem szed szét, nem rág meg, fű hiányra kapott egy vizipálmát amit előszeretettel rágcsál. Van egy erős szövésű szőnyeg a nappalimban, az az egyetlen dolog, amin előszeretettel edzi a karmait. Egyébként meg bújik, dorombol és újabban folyamatosan pofázik.
Ja egyébként kb. 2 éves, ivartalanított nőstény.
Még egy dolog, ha valahova nem akarjátok, hogy felmásszon, borítsátok be valami zörgő dologgal. Nekem a konyhapult volt ilyen, 2-3 éjszakára befedtem alufóliával, azóta totálisan letolja és nem megy fel.
Még egy tipp: ugyanúgy következetesnek kell lenni minden tekintetben velük szembe, mint a gyerekkel vagy kutyával.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo A macskatartás nyűgjeitől kismillió kifogást próbáltam kitalálni, de csak lett egy kirándulócicám.
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung M7 43" 4K Smart Monitor/TV
- ASUS PRIME Z270-A + Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU 3.4 GHz + 16Gb DDR4 RAM
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest