Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
radamsky
senior tag
A PAV-al sporoltál
Mindenáron rá akartak beszélni egy ilyen előképzésre vagy felkészitésre anno, még a kresznél aki oktatta, hogy meg fogok bukni, mindenképpen menjek elAztán ugye ott volt a blogod és mondtam hogy sporolunk, lesz ami lesz, max elhuznak
rendesen elolvastam hogy mi merre hány méter mikor mit kell csinálni
igy megsporoltam azt a felkészitést valami 30 körüli összeget, illetve mivel PAV1-es szintett teljesitettem ezért ugye a bukást is megsporoltam, pedig ugy jöttem ki a gépes szobábol hogy ezt elszurtam
igy jár a sör neked, ha egyszer összefutunk
-
barajanos
csendes tag
Sziasztok!
Sepi először is neked szeretnék Köszönetet mondani a Blogodért,melyben pontosan leírtad a Páv II vizsga rejtelmeit,értem ez alatt a jelentkezési módot,valamint a vizsgafeladatokat.Tudom erre a vizsgára nem lehet előre tanulni,de az,hogy tudtam mégis milyen feladatok várnak rám,valahogy kölcsönzött egyfajta magabiztosságot!
Nekem nem a kamionozáshoz kellett, 3,5t furgonra szeretnék elhelyezkedni,ha lesz rá lehetőségem,de ha úgy hozza az élet,hogy mégse jönne össze valószínű én is a40tonnás szerelvények terelgetése mellett fogok dönteni .Persze addig még sok víz lefolyik majd a Dunán,meg persze sok pénz a különböző kategóriákra!
Laciéknak pedig minden elismerésem a Naplóval kapcsolatban!!!
Bár én csak elképzelni tudom,de biztosan nem egyszerű a kimerítő vezetés mellett a családot összetartani,s olykor a gondokat félretéve naplót írni a mi szórakozásunkra!Meg persze nem csak szórakozunk,hanem tanulunk is nem is keveset.
Köszönet érte!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest