Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
radamsky
senior tag
A PAV-al sporoltál
Mindenáron rá akartak beszélni egy ilyen előképzésre vagy felkészitésre anno, még a kresznél aki oktatta, hogy meg fogok bukni, mindenképpen menjek elAztán ugye ott volt a blogod és mondtam hogy sporolunk, lesz ami lesz, max elhuznak
rendesen elolvastam hogy mi merre hány méter mikor mit kell csinálni
igy megsporoltam azt a felkészitést valami 30 körüli összeget, illetve mivel PAV1-es szintett teljesitettem ezért ugye a bukást is megsporoltam, pedig ugy jöttem ki a gépes szobábol hogy ezt elszurtam
igy jár a sör neked, ha egyszer összefutunk
-
radamsky
senior tag
közbe nem tudtam szerkeszteni, de Sepinek logok igy ismeretlenül egy sörrel
kb 30 ezret megsporolt nekem -
radamsky
senior tag
Nem akartam okoskodni de a legrövidebb menet azt hiszem az enyém volt az ilyen képzésbe
Leirtam az egész menetett, de senki se hitte el aki olvasta, nem is teszem ki mert
1. senki nem hinné el
2. Van még egy GKI és nem szeretném ha valaki magára ismerne, én meg buknéka C kresz Pav-al együtt volt 1,5 hét (csont nélkül hibapont se volt)
A gyakorlat volt 1 hét, csont nélkül ugyanugy, feszitett tempoval, 22 éve vezetek és ismerem a környéket akár becsukott szemmel végigmentem volna. Mondjuk tény hogy az oktató DAF az nem éppen személyauto, már méretbeAz E és GKI elmélet egyszerre 2 hét alatt , kipipálva majd a E gyakorlat kész, az maga volt a poén. Kerestem valakit akinek van pot és gyakoroltam sokat.
GKI gyakorlatra várnom kell (megelölegeztem magamnak hogy sikerülni fog, ua mint a C gyakorlat, innentől sok értelme nincs) , mert sajnos nem a magyar munkáltatoktol kell félni hogy nem fizetnek ki hanem a munkanélküli rosszabb ezeknél (3 honap alatt nem tudták még kiutalni az életem első munkanélküli segélyét ), és ugye az se kevés mani csak ha a 3 honapot nézem. Föleg hogy humorizáltam a munkanélkülis csajjal hogy nehogymár hamarabb kapjak fizit mint munkanélkülit és van benne rácio
És ez megspékelve hogy esti suliba járok azaz pl matekbol ugy vizsgáztam hogy üres papirt adtam be, mert max azt tudtam volna leirni hogy a pihenőidők hogy vannak, az meg ugye nem jo teljes blokk volt. picit sok volt, volt idő mikor az orán szembesültem arrol hogy jéé akkor ebből kell beszámolt irnom
elnézést hogy idepofátlankodom ezzel, de ha a terveim szerint ment volna minden akkor kb 2-2,5 honap megvan minden kényelmesen
arrol nem beszélve a C jogsival mekkorát kellett kavarnom hogy felpörgessem a kiadástPicit logikátlannak érzem az egészet, volt pár olyan dolog ami feleslegesnek érzek és föleg pénzlehuzás, meg az idő ugye. Mikor szová tettem megsértödtek
Ha sértő az irásom akkor megkérek egy modit hogy törölje
Az oktatás amugy katasztrofa, lehet inkább autossulit kellene csinálnom, igy én is tudnák oktatni. Szerencsére van egy nyugdijas sofőr rokon és elméletbe sokat segitett. Meg amit kaptam Lacitol doksikat az is sokat segitettFilozom hogy felteszem az egészett bloggra az egész menetett, doksiba már leirtam, de ...
Majd ha minden papir a kezembe.Mégegyszer bocsi a sok dumáért, ritkán van de most szofosásom lett
kiváncsian várom Laci uj naploját, Mondjuk kiváncsi vagyok arra is hogy a tanitványok hogy állják meg a helyüket, egyedül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest