- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tvamos
nagyúr
válasz
User64476 #311 üzenetére
Haha... En is epitettem egy 500l-es reflex subot. Valamelyik regi 4050-et tettem bele. (Asszem zold volt a membran... vagy nem... 15 ev sok ido. Az eredeti terven szereplo KEF-re mar nem futotta, es lehet, azzal is okor modon szolt szolt.) Olyan szarul szolt, nem soka tartottam meg. Bar, van akinek az tetszik. Akkorat emelt az also tartomanyon. (Azert el tudom kepzelni azt a szitut, amikor jo az. Vagy az a jo.
)
-
-
Ari18
őstag
válasz
User64476 #300 üzenetére
Nekem 4db van dobozonként, soros-párhuzamos kapcsolásban egy ~94literes dobozban. Ebből lejön a reflexcső és a hangszórók által kiszorított levegő stb. Szerintem kb ~22liter jut egy szóróra. A hangolás végül 34,23Hz-re sikerült. Egy 2*70W teljesítményű erősítővel hajtom. Egyelőre, csak az egyik oldal van készen és a váltó is csak kezdetleges, de iszonyat mit tud, főképpen ennyiért. Én azt ajánlom csinálj egy próba dobozt és nézd meg hogyan viselkedik benne. Shala szerint 25liter is mehet neki.
-
-
aszamóca
aktív tag
válasz
User64476 #191 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy ez a '"megtudodépíteniamilláscuccot" abban az esetben igaz, ha
-megfelelő tudás birtokában vagy az akusztika, méréstechnika, elektronika, faipar, fényezés terén (itt kiesik az építeni szándékozók 90%-a)
-van megfelelő anyagi háttered
-van időd, mérőhelyiséged
-van megfelelő szerszámozottságod, mérőfelszerelésed, műhelyed, egyéb létrehozáshoz szükséges háttered -
priti
addikt
válasz
User64476 #143 üzenetére
Pláne, hogy a kötözködők szinte soha nem beszélnek a teremhang, a szobarezonancia, a csörgőhangok, az állóhullámok stb. jelenőségéről, amik kb. olyan mértékben befolyásolják a hangzást, hogy egy nem a vonatkozó szobába való, jól el nem helyezhető high-end millás hangrendszer hangzását rongyosra veri egy a szobába való tudatosan beépített középkategóriás cucc, amit ezek a "szakértők" csípőből leszaroznak
Ezek a formák meghallgatás útján választanak ilyen-olyan bemutatótermekben elhelyezett irgalmatlan módon feláras szettek közül, miközben fingjuk sincs, hogy mire van szükségük otthonra és ha megmondod nekik, akkor meg vannak sértődve. Rájuk kell hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Hogy is lett egy Panasonic házimozi szettből egy "cseppet" komolyabb összeállítás házilag barkácsolva?
- Apple MacBook
- Android játékok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Synology NAS
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- TUF Gaming FX706 i7-10870H // 16gb ddr4 // gtx 1650ti (rtx 2050 szint) // 500gb nvme ....stb
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen i7-8750H/32GB/1TB/GTX1050TI/4K/Win11pro
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest