- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
-
L3zl13
nagyúr
A világ érdekelne, de a játék maga nem.
Nem mindegy, hogy egy battle royal játékra milyen skint húzunk rá?És hogy on-topic is legyek: Ahova Édesanyám való ott pöszmétének, vagy piszkének hívták. Míg Apámék felé egres a jellemző elnevezés. Hallottam már a köszmétét is, de a büszke elnevezés új volt számomra.
-
VinoRosso
veterán
Felénk is egresnek hívják.
Inspirált a csákánnyal rohangászó Big Daddy, úgyhogy feliratkoztam a bétára még délután, de nem jött semmi e-mailben. Csak én nem kaptam semmit, vagy majd később jön?
Na meg a synthwave-et is szeretem, bár ez a reneszánsz már nem ugyan, mint a régi klasszikus [link]
-
Kvelstadt
veterán
-
VinoRosso
veterán
Steampunk cyberpunk ötvözet? Hmm nem nagyon láttam még ilyet.
-
Kvelstadt
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Végül is az Egressről van szó.

-
Kvelstadt
veterán
Én sem néztem a videót, de a cím alapján tudom kb miről van szó.
Noisia
Igen keleti, mordori.. akarom miondani szabolcs vagyok.Egyebként most hogy így mondtátom a pöszméte nevet is ismetem sőt, a faluban ahol mamám él mindkettőt használják.
Maximian
Ez csak hír, nem igazi topik. De egyébként igazad van és lehet ránk szólnak majd teljesen jogosan.
De szetintem a modik is emberek és lehet megmosolyogják ezt az eszmecserét ami itt kialakult.
-
maximilian4
addikt
Piszke (Szolnok)
Még jó hogy full offtopik az egész, de szinte senki nem rakja off-ba.
-
noisia
aktív tag
-
ribizly
veterán
-
Kvelstadt
veterán
Értékeli az a játékot hogy érdekesebb beszélgetés alakult ki a játék nevével azonos gyümölcsről?

-
gyuribácsi88
addikt
-
Ragnar_
addikt
(felénk piszke, de hallottam már egresnek is hívni) -
Yodafon
őstag
Nahát nem is tudtam hogy a viktoriánus korban már ismerték a neoncsöveket

-
DaveHutt
őstag
Borsodban mindhárom forgalomban van, a családban a büszkét használjuk.
-
Kvelstadt
veterán
-
doooo
veterán
-
Kvelstadt
veterán
Ez egyre jobb.
Lehet mind a 19megyében más neve van.
-
Fiddlestick
aktív tag
-
Kvelstadt
veterán
Ezt ismeri valaki úgy mint köszméte? Mifelénkk így hívják.
-
celafat
aktív tag
Nem josolok neki nagy jovot, eleg lassu lesz igy a jatekmenet is.
-
Fiddlestick
aktív tag
Semmitmondo a video, mindenesetre furan erdekesen hangzik :\
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 87% akku 191 ciklus
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(felénk piszke, de hallottam már egresnek is hívni)