Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
Bár régebben is nézegettem ezt a topicot és hiányoltama felsorolásból egy olyín lapot, ami igazából egyedi volt az Abit történetében.
Szerintem igen kevesen látták, mert átmenetet képzett az IX38 Quad-GT és az IX48 GT3 között.
Ez volt az IX38 GT3.
Kinézetre egyezett a X48-as társával, csak 38-as kivitellel, viszont memóriából a Quad-GT-vel ellentétben már DDR3-at kezelt.
képet róla a mai napig nagyon nehéz találni. Az abit egykori oldalain sem drivere, sem leírása nem volt fellelhető. Egyetlen helyen volt csupán rá utalás, az pedig a BIOS frissítések rész.
Én egykoron ebből egy full dobozos változatot vagy 1 évig nyúztam. Talán soha nem lesz jobb deszkám, mint az volt.
R.I.P.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mostanra már nagyon sokan tudjátok, olvastatok róla, hogy az Abit befejezi az alaplap gyártását.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest