Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Majdnem eltaláltad de tényleg. Szóval elakadt egy vesekő a vesevezetékben. Hetekig 40 fokos lázam volt, mert ott az kezdet elfertőzni meg ilyesmi. Elmentem egy magánkorházba ahol kijelentették, h 1 napom van még, ha nem operálnak meg és h akarom e. Jó szöveg. De mondta h egy igen nagy képernyős oled tv ára lesz ha úgy gondolom én is. Szóval bevezettek egy kamerát csípőfogóval farkon át, borzalom mert addig én olyat nem is halottam meg el se tudtam képzelni. Szóval betoltak a műtőbe ahol legalább 6-8 kezdő orvostanhallgató többnyire szőke csajszi igen kiváncsian nézet rám. Na mondom, ez is jól kezdődik. Szóval tök pucéran felmászattak az asztalra, majd jött a lábat szét felszolitás. Anyám, muszály másra gondolnom mert elájulok. Majd rányomtak valamit az orromra és számoljak visszafele. 3.2.1 semmi... Felültem kissé kótyagosan és mondom állj, el ne kezdjék mert még nem alszom. Mondták kezdjem elölről a számolást. A következő emléképem, h vigyorogva ébredek a szobámban. Ennyi a sztori.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Bittorrent topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gigabyte B450 S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Lenovo Legion Go makulátlan állapotban, 2029.06.06-ig kiterjesztett garanciával, üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest