Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mexbacsi
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó kis 18650es töltőt? Semmi extra nem kell igazabol. Konnektorba be és töltsön, de ne gyujtsa rám a házat.
[ Szerkesztve ]
-
Mexbacsi
tag
Köszi, a kicsi tökéletes
-
Mexbacsi
tag
Sziasztok!
Elnézést a nem témába vágó dologért, de nem tudom hol lehetne feltenni a kérdésem. Szeretnék rendelni egy MX9 Pro tvboxot https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_628423.html?wid=1433363
Szállítással ~53USD, így elvileg ÁFA köteles. Az áfa kötelességet, hogy lehet rendezni, hogy működik? Kifizetem az 53 USD és a vámon megfogják, és kérik fizessek 27% áfá-t, vagy jön a postás és ő szedi be?
-
Mexbacsi
tag
Nekem is ilyen élezőm van. Biztos meg lehet vele de nem volt kedvem 2 órán át nyüstölni egy kést. Olyan mintha a kövön csak simán csúszna. Amúgy szerintem bennem lehet a hiba, mert biztos jobb minőségű, mint egy általános kés
[ Szerkesztve ]
-
Mexbacsi
tag
Sziasztok!
OBD2 lehet rendelni most Kínából vagy fennakad a vamon és perkalhatok?
-
Mexbacsi
tag
sorry, nem akartam elinditani ilyen aradatot. Biztos ami tuti rendelek olyat amihez semmit nem adnak. Köszönöm az infót mindenkinek
-
Mexbacsi
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani autóba tolatokamerat kijelzovel? Ebay, Ali, gear est, stb. Lehetőleg wireless
[ Szerkesztve ]
-
Mexbacsi
tag
Sziasztok!
Van esetleg valamilyen kupon banggoodra? Tolatokamerat szeretnék venni 2 dbot. 19k a két darab.
-
Mexbacsi
tag
(előző)héten rendeltem két dolgot is aliról, amiért levonták a pénzt. Ma jött értesítő, hogy visszakaptam EUR-ban a pénzt, viszont nem tudom beazonosítani egyáltalán így, hogy mi lehetett az. Alin csatoltam milyen állapotban vannak a rendelések, ami nekem sokat nem mond. Az időjárás cucc azért van 3x-r, mert szarakodott és nem tudtam megrendelni, valójában csak egyet sikerült, amiért le is vonták az összeget.
SMS-ben jöttek számsorok, de egyik sem egyezik amit itt látok a csatolt képen.
-
Mexbacsi
tag
Azt hiszem meg van. Digoo cucc lesz ezzel az üzenettel:
"We can't process your order at this time due to potential security reasons. All payments made (except fees and charges made to third parties) will be returned to your account. Please double check if any suspicious activity has occurred and try to place the order again."
Ezt most miért? Előző és utáni rendeléseimet is elfogadták és postázás alatt. Így jártam a bluetooth receiverrel is....
-
Mexbacsi
tag
Sziasztok! Banggoodra tudtok valamilyen kupont? Szeretnék venni 2 db 9.99 usd blitzwolf lámpát.
-
Mexbacsi
tag
Róla van szó.[link]
[ Szerkesztve ]
-
Mexbacsi
tag
Sziasztok!
Ezt rendelném bangoodról, de a szállítási módban bizonytalan vagyok. [link]
Air parcel register vagy priority direct mail. Priorityt elvileg gyorsabbnak írja, kérdés hogy gyakrolatban tényleg gyorsabb mint az air parcel? Illetve, most nem tudom hol van a vámmentesség, de még áttud jönni? -
Mexbacsi
tag
válasz bul07 #166690 üzenetére
Nagyon király vagy, köszönöm a segítséget. Már kaptam ajánlást arra (amit te is linkeltél iMars) privátban Silent77 től Így 8k-ért megvettem szállítással. Olyat nem szerettem volna, amit be kell építeni, így maradt a szelepre tekerős. Köszönöm a segítséget, még egyszer.
-
Mexbacsi
tag
Sziasztok! ha Németországból vásárolok kb 45 EUR értékben valamit, arra kell ÁFÁ-t fizetni majd?
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás!Gamer PC! R9 5900X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest