- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Indavideo te bánat.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- R.I.P. Aláírások
- Kínai erősítő vásárlási tippek
- Celebtanya - Farm VIP V.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Metacska
aktív tag
válasz
Robeast #188132 üzenetére
Régóta Alizok én is és először azt hittem, hogy én vagyok a kretén, hogy nem vagyok képes megtalálni a direkt üzenetküldés lehetőségét ennél a konkrét Shop-nál. Viszont ennél az eladónál, amelyről küldtem a linket az Orderek alatt a kis üzenetbubira kattintva nem a Message Center jön be, hanem az Ali Customer Support.
Így jöttem rá, hogy Shop válogatja, hogy mellyel tudsz felvenni direkt kapcsolatot és mellyel nem.....szóval jelen esetben marad a refund.
-
Metacska
aktív tag
válasz
Robeast #188124 üzenetére
Közvetlenül a store Business Information alatt elérhető e-mail címre gondolsz? (mert ennél a konkrét eladónál nincs ott a "Message" gomb, mint más boltoknál, így velük nem tudok chatelni). Mást nem találok. A Contact Seller alatt az Ali Customer Service érhető el, nem direktben az eladó.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz
Robeast #186851 üzenetére
Kaptunk régen egy kvázi elég beteg Galaxy S7E-t.
Leesett pofára csempére, PÓKHÁLÓ. Szóval, én ennek nem hiszek. Üveg = merev = törik egy bizonyos vastagság alatt. (Tehát pl. Traubi Soda) Meg egy nagy eséstől belül is pattanhat el bmi, akkor meg pont az üveg élné túl? Hagyjuk... Hiába van az enyémen is valami Victus 2 vagy mi, nem bízok benne.
Ezért teszek mindenre is üvegfóliát.
Gyűlölöm az UV ragasztósat feltenni, emiatt rendelek mindig 5-6db-ot, tuti elrontom elsőre + otthon van még egy S8+.
Fú, de utálom.
Ha kevesebb ragacsot locsolsz rá, nem folyik ki a szélekig. Ha eleget/többet picivel, akkor folyik az ég f.szára is. Ha keveset tettél és középen buborék van, azt már hiába szeded vissza.
Vízálló sebtapasszal ragasztom le a hangszórókat, jacket, lyukakat, töltőt, gombokat.
Tocsog minden a végén. Ha befejeztem, alkohollal törölgetem át, majd ha levettem a tapaszokat, lefelé fordítom azt adott élt, és porszívóval megszívatom, hogyha mégis ment oda valami, az jöjjön ki.
Nem tudom, a kici kínajiak amikor demózzák a frankó UV-s fóliáikat youtube-on, hogy megy nekik olyan szépen az installálás... -
st6969
őstag
válasz
Robeast #185166 üzenetére
Lidlben soha többé nem veszek csaptelepet. Igaz, én mosdókagylóhoz vettem, de nagyon szenvedős volt a felszerelése (nem a megszokott menetes szárra hosszú anya a rögzítés, hanem egy műanyag csövet kell tekerni, amihez nem is férsz hozzá normálisan. Nem tudod megszorítani, csak úgy, hogy magát a csaptelepet tekered). Ez a kisebbik gond. A nagyobbik, hogy még nincs fent egy éve, de már "ragad", nem lehet olyan szépen szabályozni, mint az elején. Nyilván a vízkő miatt, sokkal érzékenyebb erre, jobban lerakódik. Inkább veszek 2x annyiért márkásat (Hansgrohe, vagy más), drága, de azzal 5-10 évig talán nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Steam Deck 256gb + Grip
- Hatalmas csomag vicc áron ,minden új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 700W
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,SSD,Szép állapot
- Ps5 Slim lemezes 1TB/2TB extrákkal