Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz dragon1993 #39153 üzenetére
Ő biztos nem fog maximum a postával lehet gond. Egyébként jó kis pendrive én is pont ilyet nyúzok pár hónapja. A hirdetett sebességet is tudja:
-
Devil Smile
őstag
válasz dragon1993 #39153 üzenetére
En is rendeltem 2ot a masik accountjarol..ott még 40ftal olcsobb is...
remelem nem nyulja le a posta..Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
havri1
félisten
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz dragon1993 #39900 üzenetére
Ha eBay-ről veszed, akkor Top Rated Sellertől vedd, azzal talán nem lesz baj, vagy, ha lesz is legalább el tudod intézni az ügyet.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz dragon1993 #39905 üzenetére
Neve felett ott van amit írtam, szóval ja. Meg kell rendelni, ha gáz van vele, akkor meg levajazod vele.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Beni2360
félisten
válasz dragon1993 #39905 üzenetére
Azért nem árt vétel előtt a laptop márkája szerin is rákeresni, mert nekem pl. pavilion g6-nál volt külön erre a márkába való. Volt külön rögzítő füle a végén mint a kivett DVD írónak. Így még véletlen sem tud kilazulni. Na meg meg volt a záró vég hozzá.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
ajani
aktív tag
válasz dragon1993 #40891 üzenetére
Egy ajánlott időjárás állomás engem is érdekelne...
''Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.'' - Rejtő Jenő
-
Nerazim
őstag
válasz dragon1993 #42085 üzenetére
Milyen a minősége, hangzása? Türhető?
Be my computer.. Baby I'm a user!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest