- Okos Otthon kezdőknek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #105 üzenetére
OK. Megvan!
"RR3365XXX69HU
DÁTUM INFORMÁCIÓK
2016.11.09
16:26 Budapest - Pestszentlőrinc 6 posta
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele / Item accepted
2016.11.10
02:42
Küldemény információ:
Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchange
2016.11.10
02:42
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad"Szóval ott követhető, csak a posta le van maradva az informálással...
-
gixxergabi
senior tag
válasz
aytukabozs #83 üzenetére
paypalra gondolsz? nem az a 45nap már rég letelt...
kössz a tippet, akkor majd erre is hivatkozok... -
gixxergabi
senior tag
válasz
aytukabozs #81 üzenetére
Szia. Ezt írták:
Your phone has been repaired.
We will cover your returned shipping.
However, there is 25 usd customs charge when we received the returned phone.
So for your convenience, we will send you a paypal invoice. thanks(másnak is tök ugyanez a szöveg jött)
Ajánlottként ment (2965ft) és mivel azt írtam rá amit ők mondtak (mp4player 20$) hogy elkerüljék a vámot, ezért gondolom azt, hogy ez akkor az ő saruk. (már ha tényleg vám ez a 25 dolcsi, és nem szervíz vagy posta ktsg.)
Én már fizettem rá, dhl-es papírt bele is tettem a dobozba (bár sztem tök fölöslegesen), már előre készítem magam hogy az itthoniakkal is lesz egy kis levelezés.
Már küldték is a paypal számlát hogy fizessek... -
flegga92
senior tag
válasz
aytukabozs #71 üzenetére
Őket is csesztetem, a postásokra nem is haragszom. A kiviteli vámáru nyilatkozatot követeli. Egyszerűen a DHL-nél az ügyintéző ezt sem képes felfogni, hogy a posta nem őrzi meg ezt a dokumentumot. Pedig szerintem nekik ezt jobban kéne tudni, mert nap mint nap találkozik ilyennel. Naponta küldik a levelet hogy azonnal küldjem a dokumentumokat, nem fogják fel hogy ünnep van... Gondolom valamikor 1-2 hét múlva kapom meg tőlük is az új számlát. Csak azt nem értem, hogy javítás miatt minek kell számlát kérni.
-
flegga92
senior tag
válasz
aytukabozs #69 üzenetére
Voltam a postán ahol feladtam, ők mondták, hogy továbbküldték, de adott egy központi számot amin érdeklődjek. Ott a hölgy egész segítőkész volt, ő mondta is hogy elég a levelezés nekik a TN számmal. De amint meghallotta hogy a DHL hozza egyből megtagadott minden segítséget. Amint kapok egy értelmes számlát megírom nekik, hogy nem hajlandó a posta kiadni, meg elküldöm a levelezést.
-
flegga92
senior tag
válasz
aytukabozs #67 üzenetére
Igen akkor is vámolták ráadásul akkor is a DHL... El is felejtettem az ünnepet. Az a baj, hogy a posta részét nem én csináltam, egyik ismerősöm kért meg, hogy rendeljek neki. De az biztos, hogy másnak még egyszer nem gariztatom a telefonját.
-
Shida
csendes tag
válasz
aytukabozs #52 üzenetére
Hát igen ilyen nincs az előző tulajnál. ebben igazad van. És sajnos Kínába kell küldenem(Szencsen). Ne legyen neked igazad. XD
-
flegga92
senior tag
válasz
aytukabozs #46 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Honor Magic5 Pro garanciális
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Huawei Watch GT 4 46 mm
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest