- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Poor Volta...
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Baloldalt fenn, top 10, illetve jobboldalt a frissülő írások.
Mondok valamit: ezernyi blogoldal kínál szabadon használható blogot, ahol tényleg azt ír az ember, amit akar, tényleg úgy ír ahogy akar, akkor miért a törzsgárdát zavarnád el innét? És miért pont ezt az oldalt kell bizonyos szint alá süllyeszteni?Én őt sem zavarnám, csak megfelelő helyre irányítanám: de nem lehet.
Én is mondok valamit: lehet, hogy az a társ épp dolgozik
Mint kiderült " no name" nem az írás öröméért ír, hiszen megírta, úgy már nem is poénos, ha nem lehet közvetlenül hozzászólni az írásaihoz, az már nem funny. Mi ez ha nem direkt arra játszás, hogy mindegy hogy hogyan, de szó legyen róla?
Volt itt ilyen ember, nevét nem mondom ki ki , de annak még az írmagját is irtották a moderátorok. Igaz ő sokkal erőszakosabban nyomult, de a cél ez volt: beszéljenek róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest