Hirdetés

2024. február 26., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#46) tildy válasza Racecam (#42) üzenetére


tildy
nagyúr

Hozzászólásom már lett törölve se szó se beszéd, ezért is mentem megkérdezni a moderációval kapcsolatos kérdésekbe , mi történt vele .
Ha kérhetném ne ferdíts: nem moderátorok , hanem egy-két moderátor .

Az is rendben van szerinted, hogy diagnosztizáltad egy fórumtársadat, hogy milyen orvosi kezelére van szüksége, de ugye én ezt nem tehetem meg és nem is teszem meg Veled szemben.
Korábban már megtörtént (akkora az arcod, illetve tegnap a félkegyelmű -amit persze többes számba rejtettél). :U

Egyébként rendben van, mert tényleg segítségre lenne no name-nek szüksége, ő maga is elmondta, hogy ha nincs hozzászólás lehetőség akkor már nem is jó móka az egész. Én ezt heccnek tartom, és annak, hogy az az igénye, hogy foglalkozzanak vele, akkor viszont nem a ph-ra van szüksége, hanem akár családterápiára, vagy pszichológusra.

joey20 a tehetetlenséggel kapcsolatban mindent leírt. Én is ezt látom. Tehetetlenek vagyunk, hgoy a személyes részt amolyan cikk színvonalra emeljük. Mert az az kinézetileg. Számomra fura, hogy bizonyos területeken korlátokat szabtok (fórum), más területeken meg minden megengedett. emlékszel ugye racecam arra, mikor a fáradt gőz valami hasonló módon működött? Az emberek tudták, mit lehet mit nem, nem ment az annyira értelmetlen topiknyitás ,stb. egy idő után szabályok kellettek.
Azt mondjátok, mindenhol így működnek a blogok : igen így működnek, tehát ha valaki annyira akar olyan működő blogot, talál magának.
Viszont azért itt kérem, maradjon már egy színvonal . Legalább helyesírásilag.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.