- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexicanraven
senior tag
Ha tényleg akkora intelligenciád lenne, mint amilyennek beállítod, akkor nem gyerekeskednél.
Az a különbség kettőnk között, hogy én java részt elfogadom, hogy te másként gondolkodsz, viselkedsz, mert ilyen vagy, de te erre képtelen vagy."és igen. ha azt látom rajta, hogy műveletlen, beilleszkedni nem tudó, nem akaró, akkor ebbe a kategóriába fogom berakni, ráadásul igazam is lesz. "
Ha azt látom... Ha. Tudsz rólam egy dolgot és te ez alapján levonod azt, hogy én valószínűsíthetően műveletlen vagyok és nem tudok beilleszkedni!? Tényleg mókás, hogy übermensch-ként viselkedsz.
-
mexicanraven
senior tag
Az a fals, hogy te ez alapján akarsz valakit bekategorizálni, anélkül, hogy ismernéd.
Ahogyan van öltönyös senkiházi, úgy van lazább öltözékű, aki hasznos része a társdalomnak. Ha a kezed fejét megeszed, akkor is szemellenzős látásmód, ha mindenkit egy kalap alá veszel.bambano: Attól, hogy belemagyarázol, és másra rá akarod erőltetni az igazad, attól még nem lesz úgy!
-
mexicanraven
senior tag
Az a fura a dologban, hogy én nem akarom megmondani mi a jó/elvárható a világban, veled ellentétben.
Ha mindenki ugyanolyan lenne az kinek volna jó? Illetve ne akard már megmondani, hogy milyen a megfelelő neveltetés, majd ha magad után hagytál két generációt, akkor elmondható, hogy esetleg te jól csináltad. -
mexicanraven
senior tag
-
mexicanraven
senior tag
Valaki a kockaorrú cipőtől és az ingtől fog beilleszkedni?
Én nem úgy hordom a nadrágot, mint a fenti képen, én úgy mondanám lazán, de a kortársaimhoz képest sokkal többet adtam a társadalomnak, mint azok akik úgymond a te szemellenződ szerint tisztességesen vannak felöltözve.
Rég rossz ha valakit tényleg a ruha alapján ítélünk meg? Nem számít a benyomás ha beszélünk vele? Ergo ha "szépen felöltözök", akkor tulajdonképpen mindegy is milyen vagyok? Odasza*hatok az utcára, de elsőként a ruhámat veszed majd észre?Coccolino_O: Igen teljesen egyetértek veled, Németországban, Angliában nem igen található ilyen magatartás.
Emlékszem az utóbbi helyen láttam olyan hivatalnokot akinek két fülbevalója volt, szemöldökpiercing, látható helyen tetkó. És? A munkájával nem volt baj, és innentől tényleg mindegy... -
mexicanraven
senior tag
Ma már divat mindent fikázni. Gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nincs jó hírem.„Pár éve divat a képen látható módon hordani a nadrágot. Főleg azokkal szeretném tudatni, akik így...
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- 27% Számla! ASUS TUF Gaming Z790-BTF WIFI Alaplap
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest