Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolkaDb
aktív tag
Mindig van tovább, ne add fel! Mindig meg találod az igazit vagy ő téged!

-
e=mc²
őstag
Az a baj, hogy a szenvedes most jon. Eddig jo volt. Illetve ez a kis ido, amikor ugy gondoltuk, hogy barmi lehet.
Valtoztatni nem fogok semmit, mert aki nem azert akar velem lenni, amilyen vagyok, akkor ott ette meg a fene. Epp ezert vagyok most lehangolt, mert magam miatt szeret, csak nem mer belevagni. Es ezert jon a szenvedes.
Fel kuzdeni, azt gondolja, tul sok az akadaly. A kenyelmesebb megoldast valasztja, ahogy mindig is az eleteben. Ez ellen pedig en nem tudok mar mit tenni.
Minidg van tovabb, igen. Tudom. Csak a problema ott van, hogy mar nem Vele.
-
gamek!ller
őstag
válasz
mexicanraven
üzenetére
Tudom.
-
Ice!?
őstag
mindig van tovább ..
-
Gergő_
őstag
[link] nem valami kedélyjavító

ja izé:
kiegészítés.
nincs tovább, ha így gondolod valszeg, nem csináld ugyanúgy, változtass valamin és lesz tovább, és ahogy előttem elmondták, még ha nem is gondoljuk a sok szenvedés után általában jobb szokott lenni mint gondolnánk. -
mexicanraven
senior tag
válasz
gamek!ller
üzenetére
Jómagam is így voltam!

-
gamek!ller
őstag
válasz
mexicanraven
üzenetére
De, 1 hét múlva lesz pont 1 éve. Szeretem, imádom, csak az elején még úgy álltam, hozzá, hogy minden nő egy .......................................
-
Dany007
veterán
válasz
gamek!ller
üzenetére
Majd lesz másik

Amit az elmúlt ~ 10 évben és ~ 30 nő után megtanúltam az az, hogy szerelemben mindig lesz másik... Még csak keresni se kell feltétlenül. Majd megtalál ő!
Amíg nem, addig pedig élvezni kell az életet! Főleg ilyen fiatalon!
-
mexicanraven
senior tag
válasz
gamek!ller
üzenetére
Nem vagytok együtt bnőddel??
postolónak: ha elég erőd van, tudsz változtatni magadon, akarat kell!
-
bubi92
őstag
válasz
gamek!ller
üzenetére
mi vagy te valami antialekosz?

-
gamek!ller
őstag
Szar dolog a szerelem..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest