- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagympte
újonc
Sziasztok?
Látom többeknek volt már tapasztalata az Adrialinnel kapcsolatban!
Kérdésem lenne, hogy milyen nyelven lehet velük kommunikálni? Magyar levelekre válaszolnak?
A megadott német telefonszámra azt mondja, hogy nem kapcsolható ilyen szám.Előre is kössz
-
polit
csendes tag
Halló a feleségem horvátországi utazást azAdria24-nél foglalt... ismeri valaki??? Nekem infók kénének, tudtok adni?

Köszi
-
e=mc²
őstag
-
HaKo
aktív tag
Nekünk is megvolt a nyaralás, ment minden rendben. Nagy lájk az Adrialinnak.

-
szőröscica
addikt
-
HaKo
aktív tag
Örülök, hogy jól sikerült. Jó idő volt/ a víz jó volt?
Na igen, ez így mindig olcsóbb ha mindjárt a tulajtól veszi ki az ember... Mondjuk mi eddig még sosem voltunk ugyanott.
Az Adrialinnal elég kényelmes. Pár klikk és kész, és szerintem nem is nagyon drága. Négyünknek az apartman egy hétre 120k körül van aug eljére. 
-
e=mc²
őstag
-
e=mc²
őstag
-
HaKo
aktív tag
-
e=mc²
őstag
-
HaKo
aktív tag
Nekünk is megjött a voucher. Minden rendben ment.

Mi majd csak augusztus elején megyünk!
Nektek jó nyaralást! Majd beszámolót kérek, hogy milyen volt a víz.
-
szőröscica
addikt
-
e=mc²
őstag
Mi is szombaton megyunk!
Jo pihenest mindenkinek!

-
szőröscica
addikt
-
HaKo
aktív tag
-
e=mc²
őstag
-
zol-ka0111
újonc
Sziasztok!
Én már 2x voltam velük Horvátországban minden ok volt azt kaptam amit igértek nem volt velük semmi gond!!!!!
Most nyáron is velük megyek.
-
HaKo
aktív tag
Szia!
Akkor folytassuk itt.
Felmerült egy kérdés: Az átutalásos fizetést választottam, jöttek is az emailek rendben. Viszont a foglaló befizetése és a teljes összeg befizetése között 4 nap van csak. Szerinted nem gond ha utaljuk egyben az egészet nekik?
Írtunk nekik emailt, csak még nem válaszoltak, és ugye a foglalónak meg kell érkeznie 7 napon belül...
Te is az átutalást választottad? Mert nekünk nem írtak ilyet, hogy a fennmaradó összeget POS vásárlásként vonják le.
Én úgy vettem ki, hogy azt is utalnunk kell. Csak ugye a két határidő közel van eléggé.
Előre is kössz a választ! -
e=mc²
őstag
A fizetes kicsit nyogvenyelosen, de ment, a voucher mar nalam.
Mar csak abban remenykedek, hogy ha odaerunk, akkor nem fognak ram ferde szemmel nezni, hogy mi akarok en egy raktarban masfel hetet eltolteni...

-
Mr.Csizmás
titán
ezekszerint nem igazán ismert

-
e=mc²
őstag
Tovabbi tapasztalatokra/infokra van szuksegem olyan emberektol, akik mar kerultek kapcsolatba a fenti ceggel.
-
Mr.Csizmás
titán
-
e=mc²
őstag
Teny, ez is egy jarhato ut, de en lusta diszno vagyok

-
Mr.Csizmás
titán
btw nem bízok egyik magyar sufni toursban sem, inkább lebokszolom magam. 1-2 délután rámegy, booking.com-on felhajtani szállodát, vagy helyet, kiguglizni, és megnézni, hogy melyik foglalással van még hely (van hogy a booking.com-os kontigens betelt, natív foglalás még szabad, vagy fordítva), aztán eljutási lehetőségek keresése, vonat, fapados röpp, autó, stb., majd foglalás e-mailben direkt, vagy bookingon, plusz jegyek.
nekem csuklóból megy az ilyen
esetleg segítsek? -
e=mc²
őstag
Fel! Mert kell!
-
szőröscica
addikt
-
e=mc²
őstag
Masvalaki esetleg?
-
e=mc²
őstag
Szoval te is iden veluk akarnal menni?
Eddigi tapasztalataid milyenek?
Mit fizettel mar ki, es hogyan? -
szőröscica
addikt
-
e=mc²
őstag
-
The DJ
addikt
-
e=mc²
őstag
-
föccer
nagyúr
Előre is jó pihenést
Sajnos még mi sem jutottunk el kicsi hazánkon kívül nyaralni, pihenni. Egyszer ugrottunk ki Graz-ba. Igaz akkor kaptunk ingyen szállodát, így az egész 4 nap, 3 éjszakát megúsztuk ~10 euróból. Erre már csak az oda-vissza út jött rá, ami kettőnknek volt 13k Ez mondhatni saját szervezésből megoldottuk 
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest