- Asszociációs játék. :)
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkasalex23
csendes tag
westcoastog miaza szó hogy szemetléaáda mert hacsunya a kor nyald meg a zacskójaimat!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
E zrnmaza toppik!?!!!?!!!!!!!!!!!!444444négynégynégynégynégy
═════════════════════════════════════════
-
Thome
veterán
válasz westcoastog #27 üzenetére
teis rátúc ara kantitani amit lnikeltemm!!4!44 s nehazúgy hogy nem tuc!!
ót van a krek iss hozzálya!!4
-
westcoastog
veterán
nekemisd, kell letölési linkkk!!!!4
ménemacc linket krekkel????????????? a warez jódodlg mer csak dévédécdét kell venni ócsób a játék, msot kereshetek linket hozzá, te szemetlaádaöriharisosetali
ésot holallink azonbelülll? mit kell beállíttani az jutorrrentbbe?
kérlekm segics naygon kezdő vagyok ijne téren de szeretnék jácccnio[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz farkasalex23 #24 üzenetére
esse tudod??????,,,,
hátttöccssémm fuu(#25) westcoastog: é akratam nekije válaszot adni előőször!!!!!!4444!44455n 44444444
ja és mosmá nem régi a topikkk mer írtúnk bele!!4!!44
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz farkasalex23 #24 üzenetére
Ez komoly.
Letölteni a bolt polcáról kell majd pár magyar birodalmi váltóért
Kicsit régi a bejegyzés.
[ Szerkesztve ]
-
farkasalex23
csendes tag
hé találtam egy ijen komoly játékot mit ez és aza címe dragon ball source csak nem tudom hogy kelll feltelepíteni!!!!!!!!!!
-
farkasalex23
csendes tag
és az mit jelent nem szak szóval!!!
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
farkasalex23
csendes tag
hé tudod hol kell letölteni???????
-
farkasalex23
csendes tag
hol kell letölteni!!
-
Psycho™
csendes tag
Régen ezt a rajzfilmet azért tiltották be, mert gyerekek ugráltak le magas helyekről, azt hitték ők is tudnak repülni. Reméljük a játékot nem fogják betiltani!
-
szaszlaci
addikt
Nah, elő is veszem a Burst Limitet, jó kis game az!
Amúgy, ha a sikerességre célzol: "amely mérsékelt fogadtatásnak örvendhetett."
Nem inkább, melyet mérsékelt örvendéssel fogadtak? Vagy inkább mérsékelt sikernek örvendett.[ Szerkesztve ]
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
roliii
tag
hát igen , ebbe több lehetőség lesz , illetve itt már lesznek gondolom ssj-s változások , + ugye a grafja is jobb , gondolom több választható ember lesz , illetve hosszabb játék , story lesz , és ugye ne felejtsük az extra dolgokat , pl: rombolható környezet , energia töltés , stb..
-
olladam
csendes tag
Hát én láttam a B3-ból videókat és azokat rendesen örömmel néztem olyan jó harcok voltak
a Brust Limit sem rossz de szerintem fele annyi mozdulat nincs benne SŐT én főleg azért akarok játszani hogy SSJ4 legyek és ebben még csak ssj2 sem vagyok arról nem is beszélve hogy csak Broliig megy el a történet ... nagyon rövidke volt.Remélem ez hosszabb , élvezhetőbb játék lesz -
roliii
tag
válasz WhiteSkyline #13 üzenetére
hát igen , jó lenne ha több lenne benne.. reméljük úgy lesz.
-
WhiteSkyline
tag
Ez durván néz ki
reméljük nagyobb választék lesz benne mint a burst limitbenHonda ~ The Power Of Dreams
-
Xirtam
veterán
na jah B3 PS2 volt az isten de ez a BL is Xboxon akkora fos hogy arra szó nincs!Játszól erre beugrik még valaki aztán hogy most ultimate rage ....atom fos! Remélem ez az új jobb lesz és kihadják ezeket a beugrik a gép mert most úgy tartja kedve stílust!
-
DarkRyu
újonc
Miböl gondolod h. az eddigi legjobb lesz?én játszotam az elözö ps3 kiadással,az egy szégyen mennyire szar lett.ps2-ön a BT3 az volt az eddig megjelent dbz gamek királya.ez az ûj valamivel jobb lesz mint a burst limit de ez se olyan lesz amilyen kéne.nem értem h. ha egyszer sikrül egy normális uton elindulni akkor mért kell ujal probâlkozni
-
roliii
tag
remélem ezt lehet látni ... mert ha nem az jólesz .. várom a véleményeket..
-
-
Nunder
őstag
Aztán PC-re mér nem Pedig nem én vagyok az egyetlen, aki játszana vele.
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
munky
őstag
Ez jónak ígérkezik. Most már nagyon kellene egy Xbox.
-
twollah
nagyúr
Ilyen rajzfilmes stilusa lesz a jateknak?
-
roliii
tag
várom a játékkal kapcsolatban , illetve a kép és videóval kapcsolatban lévő véleményeket , és hozzászólásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermaltake Toughpower Grand RGB 650W Gold Full Modular
- Félkonfig: 5800x3D, 32gb 3200Mhz CL16, ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI), NZXT Kraken X63
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest