- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
-
kolopele
nagyúr
Én nagyon hamar elakadtam bennük, a Last Light - ban ahol egy fura járművel kellett volna kijutnom egy alagútból (több helység is volt ott, az áramot kellett volna visszaállítani), a másik részben pedig ott ahol a társam átugrott a sok autónál egy szakadékot, de beomlott valami és onantól lőszer híján felejtős lett az egész. Sajnáltam egyébként mert a Last Light - ot elég sokáig élvezettel játszottam, de ott az alagútban állandóan kinyírtak a sötétben a szörnyek.
-
batman91
őstag
-
XuChi
addikt
-
kolopele
nagyúr
Ezért játszom én inkább COD - ot

-
laceszgamer
addikt
-
kolopele
nagyúr
Az első kettőt hamar abbahagytam, se lőszer, se semmi (legalább venni lehetett volna)
, remélhetőleg ez a 3. jobb lesz, tele mikrotranzakciós lehetőségekkel. Igazság szerint ennek már alapnak kellene lenni mint az AC Origins - ben. Aki meg szenvedni akar sokat legfeljebb nem él majd vele. -
frame>24
addikt
Az intro zene Vampire Bloodlines remix
-
laceszgamer
addikt
-
Drp81
aktív tag
Hóha, Massive Attack szól a háttérben. Az király lenne ha benne lenne a játékban, uram bocsá’ esetleg Ők írnák a játék zenéjét

De amúgy ettől függetlenül is várós
-
Torry
addikt
Gyanítom az a graf nem létezett soha.
-
duvi
nagyúr
-
törölt tag
Ezt most úgy írjátok, mintha valami pixel förmedvénnyé változott a játék.

-
Ganzer
aktív tag
Frankó. Mekkora vérharcsa van benne

-
duvi
nagyúr
Ha tippelnem kéne akkor itt található a válasz: "PC, XO, PS4+"
-
Psychopeti
senior tag
-
Scholes9
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
batman91
őstag
Eszméletlen jól néz ki, egyértelműen a jövő év nagy durranása. Alig várom már, hogy a kezeim közé kerüljön.
-
törölt tag
-
janeszgol
félisten
Kiváló meglátás. Stalkeresre vehetnék a figurát. Ezek az élénk színezések komolytalanná teszik a játékot.
-
core i7
addikt
Végén mikor pörög a METRO alatt az EXODUS felirat azthittem ,hogy beváltható kódok pörögnek fel mielőtt kijön az ,hogy EXODUS

-
keIdor
titán
-
laceszgamer
addikt
Így ezt az új videót meglesve beugrott valami, amitől most picit tartok.
Remélem nem viszik túlzásba a napos, nyitott tereket stb, mert a Metrokhoz mindig hozzátartozott a nyomasztó, néha klausztofobiás hangulat, remélem itt is megmarad, és csak néha-néha lesznek ilyen " vidámabb " részek. -
b.
félisten
-
Scholes9
nagyúr
-
VTom
veterán
-
Šolaire
veterán
Nagyon várom,kell

-
duvi
nagyúr
Csak nekem tűnik úgy, hogy az elmúlt egy év alatt erőteljes butításon esett át a grafika
Metro Exodus - E3 2017 Announce Gameplay Trailer -
törölt tag
Micsoda helyszínek, szörnyek. Remélem jó sztorija lesz, eddig előrendelési listám élén áll.
-
XuChi
addikt
Már nem kell sokat várni rá...
Alíg várom a megjelenését 
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem hiszem el minden játékot eltolnak 2019 re már?)

Alíg várom a megjelenését