Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunabouzu
csendes tag
Van, de egyelőre nem működik, csak az FM rádió része. Se dvb-t, se sima adás nincs, szóval egyelőre nem ajánlanám. Ilyen RTL SDR cuccról van szó, jó eséllyel az analóg tv amúgy is kamu volt, a digitális meg valszleg hibás, de ez majd kiderül. Erre jó a paypal
Ha a termék nem felel meg a leírásnak, pénz vissza.
-
Sunabouzu
csendes tag
Kösz, erre gondoltam én is. Van viszont ugyanennek a tunernek analóg+DVB-T változata is, aztán hogy hogy szuperál, az majd kiderül, mert a feleségemnek eddig még nem sikerült működésre bírnia, igaz, nem ért az ilyesmihez túlságosan. Ha nem veszi az analógot, visszaveszem a kis sárgáktól azt a kemény 9 usa dollárt, de legalább van egy DVB-T tunerem
-
Sunabouzu
csendes tag
Üdv!
Gondolkodom egy ilyen beszerzésén. Az albérletben van egy retek kis tv, mindenféle külső box nélkül megy bele az upc kábel, azon jön az internetünk is, így sanszos, hogy analóg a kábeles adás, de nem tudom, nem értek hozzá. Ha ez lenne a helyzet, működne nekem vajon ez a cucc, vagy inkább ne vegyek? Van valakinek egyértelmű információja róla?
Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- XPS 15 9500 15.6" FHD+ IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- asrock b660 pro rs+intel 14600k+64gb ddr4 csere ps5 pro ra!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS Lenovo Legion (Ryzen 6600H 16Gb DDR5 512Gb SSD Nvidia 4Gb) GAMER/Tervező laptop
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest