- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pupuka76
tag
Köszönöm, berendelek akkor egy DualHD-t
-
pupuka76
tag
OK, megpróbálom ezeket. Ill. a kábeltv szerelőt is kihívtam, hogy nézzen rá a jelszintre + ha szükséges szereljen be egy galvanikus leválasztót (persze egyből tudta, mi ez és miért lehet szükséges
). Érdekes, hogy a TVR akkor is ugyanezt a jelszintet (nullát) mutatta, amikor volt normális kép... de lehet, hogy ez a program hibája.
Köszönöm szépen,
P.
-
pupuka76
tag
A meghajtó és a TV szoftver szinte magától felment, azokkal nem volt gond. Fel is lelkesültem, hogy az Avermedia-s kínlódás után milyen egyszerű és még működik is
De hát ugye csak kicsit több, mint egy órát ment
Nincsen olyan kártya, vagy USB-s megoldás, elérhető áron, ami elismerten jó? Ahogy olvasgatom, mintha csak rossz és rosszabb megoldások lennének, vagy brutál drágák. -
pupuka76
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyen stick-et, beüzemeltem, a hozzáadott TVR program nagy örömömre minden adót megtalált és szépen mentek rajta a HD adások is kb 1,5 óráig
. Aztán elkezdett kockásodni, akadozni, majd teljesen nézhetetlen lett. Újraindítottam, uninstalláltam, megpróbáltam másik szoftverrel (DVBViewer), átraktam másik USB portba, semmi javulás, még pár másodpercig sincsen normális kép. Nagyon bosszantó, miután a korábbi Avermedia TD310-zel még adásokat sem sikerült fogni, azt hittem ezzel végre TV-zhetek a gépen.
Van valakinek ötlete, tapasztalata, hogy el lehet-e hárítani ezt a hibát? Vagy hibás a készülék?Előre is köszönöm!
P.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vírusirtó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest